Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stratos_20

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stratos_20's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, Ερώτηση: Έχει ξεκαθαρίσει κάποιος αν επιτρέπεται η κατασκευή χτιστής ψησταριάς στο προκήπιο χωρίς στέγαστρο?
  2. Γεια σας, Ερώτηση: Έχει ξεκαθαρίσει κάποιος αν επιτρέπεται να δείξεις στην άδεια χώρο στάθμευσης στο προκήπιο με ή χωρίς στέγαστρο? Εάν είσαι Μηχανικός βάλε ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis
  3. (Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Γεια σας, Ερώτηση: Έχει ξεκαθαρίσει κάποιος αν επιτρέπεται η κατασκευή χτιστής ψησταριάς στο προκήπιο χωρίς στέγαστρο?
  4. Ευχαριστώ dimitris GM για την απάντηση. Αν καταλαβαίνω καλά μου λες ότι πρέπει να ρίξω την ξένη περίφραξη και να κολλήσω αναγκαστικά στο όριο? Διαφορετικά δεν μπορώ να προχωρήσω? Επειδή το δικό μου οικόπεδο θα προκύψει από συμβολαιογραφική πράξη κατάτμησης ενός μεγαλύτερου οικοπέδου, υπάρχει η δυνατότητα στη συμβολαιογραφική πράξη κατάτμησης και μεταβίβασης να οριστούν ως νέα όρια αυτά που έχουν διαμορφωθεί σήμερα? Έτσι θα έχω με συμβολαιογραφική πράξη νέα όρια μετατοπισμένα κατά 15εκ στα οποία θα μπορώ να κολλήσω. Υπάρχει τρόπος δηλαδή με την συμβολαιογραφική πράξη να αγνοηθούν τα 15εκ "έρημα" ή με κάποιο τρόπο μέσα στην συμβολαιογραφική πράξη να παραχωρούνται σε αυτόν που τα έχει κάνει κατάληψη? PS. Στη συμβολαιογραφική πράξη δεν συμμετέχει αυτός που η περίφραξη του μπαίνει 15εκ μέσα σε εμένα και μέσα από τα όρια της πράξης εφαρμογής.
  5. Γεια! Ερώτηση: Θέλω να εκδώσω οικοδομική άδεια σε οικόπεδο όπου η νέα οικοδομή θα εφάπτεται στο κοινό όριο με το διπλανό οικόπεδο. Ωστόσο στο διπλανό οικόπεδο υπάρχει περίφραξη η οποία παραβιάζει το κοινό όριο της πράξης εφαρμογής κατά 15εκ. και εισέρχεται εντός της δικής μου ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κολλήσω στο όριο της πράξης εφαρμογής παρά μόνο στα νέα διαμορφωμένα όρια. Υπάρχει κάποια πρόταση για την εφικτότητα αυτού? PS. - Δεν με ενδιαφέρουν τα μέτρα που χάνω καθότι είναι ασήμαντα. - Επίσης η αρτιότητα είναι εξασφαλισμένη και με τα νέα λιγότερα μ2. - Η περίφραξη δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί ή να μετακινηθεί. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.