Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Sofdama

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Θα καλέσω σίγουρα μηχανικό... Αν δεν με βόλευε το συγκεκριμένο σπίτι για πολλούς λόγους δεν θα ασχολούμουν καθόλου... Σίγουρα δεν θα βάλω σε κίνδυνο και τα παιδιά μου όμως.
  2. Μου είπε πως θα δεις την κολώνα που έχει τη ρωγμή και μετα θα κάνει μελέτη με υπέρηχο, θα δει σχέδια και δεν ξέρω τι άλλο. Εγώ θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Αν η ρωγμή είναι μόνο στο σοβά αυτό κάνει το πρόβλημα μη σοβαρό και επικίνδυνο? Και αν είναι η ρωγμή από οξείδωση οπλισμου είναι κάτι που την κάνει επικίνδυνη? Τα λέω έτσι για να δω αν κατάλαβα σωστά...
  3. Με μηχανικό που μίλησα μου είπε πως η μελέτη στοιχίζει 1500 ευρώ... Εγω θα ήθελα να μάθω αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτή η κολώνα είναι επικίνδυνη η οχι...
  4. Να έρθει μηχανικός και να δει την κολώνα? Μου είπαν πως θα πρέπει να ξύσει την κολώνα για να δει το βάθος. Αυτό ισχύει? Θα το δει και από κάπου αλλού?
  5. (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Γεια σας! Επρόκειτο να νοικιάσουμε μια μονοκατοικία (παλιά) με μια σχετική ανακαίνιση 8 χρόνια πριν. Χθες όμως που πήγαμε να δούμε το σπίτι είδαμε μια ρωγμή σε μια κολόνα που ξεκινάει από πάνω έως τη μέση περίπου, έχει δύο χιλιοστά άνοιγμα (αν θυμάμαι καλά στο κάτω μέρος) (το σπίτι τα τελευταία 3 χρόνια δεν κατοικείται) να σημειωθεί πως στο σεισμό του 81 και του 99 είχε βγει πράσινο... (έχει και υπόγειο που δεν το είδαμε χθες) είναι σε καλή κατάσταση το σπίτι όμως επειδή έχω δύο παιδάκια και εδώ στο Μενίδι από σεισμούς ξέρουμε καλά... Και φοβάμαι, θα ήθελα να πάρω μια γνώμη! Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν το σπίτι δεν είναι επικίνδυνο λόγο αυτής της κολώνας? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.