Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Georgemech

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Georgemech's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοείται το καλώδιο από μετρητή μέχρι πίνακα; Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει νυα καλώδια σε σίδερο σωλήνα και πάνε στον πίνακα. Δεν χρειάζεται κανονικά να μπει νέο καλώδιο nyy 3χ10 πχ; Ο μετρητης θα αλλάξει όπως και να χει από την στιγμή που τώρα είναι τριφασικος έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Αυτό το βγάζουμε από τον δήμο; Επίσης αυτό είναι δουλειά του πελάτη αν κατάλαβα σωστά!
  3. Άρα μόνο την υδε αν κατάλαβα καλά χρειάζεται από τον ηλεκτρολόγο!
  4. Καλησπέρα σάς! Ένας πελάτης μου θέλει να κάνει αλλαγή χρήσης από τριφασικό επαγγελματικό σε μονοφασικό οικιακό. Τι δικαιολογητικά χρειάζεται; Λογικά υδε με την υπάρχων εγκατάσταση και τροποιητικη μετά που θα μπει το νέο ρολόι; Επίσης για τον νέο μετρητή που θα του βάλουν τον μονοφασικό χρειάζεται κάτι άλλο από εμένα; Πχ κάποια αίτηση τύπου Α; Η ένα έντυπο που είναι περί υλικών;(δεν ξέρω αν σας έχει τύχει). ΥΓ: Ίσως να ρωτάω αυτονόητα πράγματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός με εμπειρία στις εγκαταστάσεις αλλά όχι στην χαρτουρα! Κάθε βοήθεια δεκτή!
  5. Καλησπέρα! Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός τε και ψάχνοντας για παρόμοιο θέμα έπεσα στο δικό σου. Εν τέλει τι κόστος έχει ενας λογιστής για να σου κρατάει τα βιβλία? Πληρώνετε ανά μήνα λογικά? Επίσης όσον αφορά τους καδ που αναφέρατε παραπάνω τι θα πρέπει να προσέξω? Ίσως είναι λίγο γενικές οι ερωτήσεις μου αλλά είμαι στο ψάξιμο προς το παρών.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σάς!! Επίσης ήθελα να ρωτήσω. Έχει κάποιος υλικό για το πώς ασφαλίζουμε σωστά έναν κινητήρα; Είτε μονοφασικό είτε τριφασικό(επιλογή θερμικού η θερμομαγνητικου, πότε βάζουμε το ένα και πότε το άλλο και πως τα επιλέγουμε;) Πχ βάση ρεύματος του κινητήρα; Οι ερωτήσεις μου μπορεί να φαίνονται ίσως και χαζές σε κάποιους αλλά αν δεν γίνονται και αυτές μένουν πάντα απορίες.
  7. Πέρα από το να ακούσεις τον κινητήρα ποιος άλλος τρόπος μπορεί να είναι ο σωστός; Με αμπερομετρηση γνωρίζω. Όταν πιάσει το ονομαστικό ρεύμα του εκάστοτε κινητήρα; Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά η κίνηση είναι το αδύνατο μου σημείο και πραγματικά έχω πολύ όρεξη να κατανοήσω αρκετά από αυτήν!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.