Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

bababas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-2 Κακή

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Δεν ζήτησα να μου προτείνετε εσείς ή κάποιος συνάδελφός σας κάποιο γραφείο. Ζήτησα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια ιδέα/λύση. Προφανώς δεν μπορεί, δεκτό. Ας μην το κουράζουμε άλλο το θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. Μα δεν επρόκειτο να κανω μόνος μου τις εργασίες, απλά δεν έχω υπόψιν κάποιο τεχνικό γραφείο. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια ιδέα, θα ήμουν ευγνώμων.
  3. Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. Στο εξοχικό μου, προκάτ (λυόμενο) της δεκαετίας του '70, έχω μεγάλο θέμα υγρασίας απο την ταράτσα. Παλιότερα είχε περαστεί με πίσσα, πισσόπανα κλπ (δεν γνωρίζω καλά), μετά από χρόνια περάστηκε με κάποιο ελαστομερές και πριν απο 1,5 χρόνο με Hyperdesmo, αλλά προφανώς δεν ξηλωσε ο τεχνίτης τα προηγούμενα στρώματα οπότε έχει μπει νερό απο κάτω. Η ταράτσα είναι επίπεδη, αλλά τα σημεία σύνδεσης μεταξύ των πλακών είναι ανυψωμένα (συγγνώμη δεν γνωρίζω την ορολογία). Επίσης, εχω την εντυπωση ότι επειδή είναι προκάτ δεν θα αντέξει μεγάλο βάρος στην ταράτσα. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε κάποια οικονομική λύση για υδρομόνωση; Αν μπορεί να συνδυαστεί και με θερμομόνωση ακόμα καλύτερα... Θα μπορούσαν να τοποθετηθούν πάνελ δίνοντας κάποια μικρή κλίση προς την πίσω μεριά του σπιτιού (δεν θέλω να φαίνεται σκεπή); Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.