Μετάβαση στο περιεχόμενο

gppapado

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Γεωλόγος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gppapado's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα. Εχετε δίκιο τα μπέρδεψα λίγο. Δεν είμαι τοπογράφος, είμαι γεωλόγος και κάποιες τοπογραφικές έννοιες δε μου είναι ξεκάθαρες (δυστυχως!!). Αυτο που εννοω ειναι : εχω φ,λ του WGS84, τα οποια με βαση του τυπους του Βεη 1994, μετετρεψα σε φ,λ του EGSA87. Αυτο που θελω πραγματικα ομως ειναι τα Χ,Υ σε EGSA87 (μέτρα δηλαδή). Συνεπώς ψάχνω αυτούς τους τυπους που θα μου μετατρεψουν τα φ,λ του EGSA87 σε Χ, Υ του EGSA87 για να τους εισαγω σε κώδικα.
  2. Γεια σας. Θελω να μετατρεψω φ,λ είτε του WGS84 ή του EGSA87 σε Χ, Υ του εγσα. Υπαρχουν καπου οι μαθηματικοι τυποι για να τους εισαγω σε κωδικα ματλαμπ; Δεν εχω βρει τιποτα ως τωρα. Το μονο που βρηκα είναι η μετατροπη απο φ,λ του wgs σε φ,λ του ΕΓΣΑ. Ευχαριστω!
  3. Καλημερα! Θελω να μετατρεψω φ,λ είτε του WGS84 ή του EGSA87 σε Χ, Υ του εγσα. Υπαρχουν καπου οι μαθηματικοι τυποι για να τους εισαγω σε κωδικα ματλαμπ. Δεν εχω βρει τιποτα ως τωρα. Το μονο που βρηκα είναι η μετατροπη απο φ,λ του wgs σε φ,λ του ΕΓΣΑ. Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.