Μετάβαση στο περιεχόμενο

CosR1

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

CosR1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μην με παρεξηγείτε, κι εγώ τώρα μαθαίνω μαζί με τον γιό μου! Όταν λέω διάτρητό (που όπως καταλαβαίνω είναι λάθος) εννοώ αυτό που λένε τούμπο. Τώρα αυτοί που τα εμπορεύονται στα site τους κάποιοι τα λένε και διάτρητα. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι ο antloukidis με βοήθησε και βρήκα άκρη επιτέλους! Επίσης επειδή θέλω 2 διαφορετικές διαμέτρους από 25 μέτρα την κάθε μία, η τιμή βγαίνει πολύ παραπάνω απο 50 Ευρώ, μάλλον κοντά στα 500 Ευρώ θα έλεγα. Πάντως κάποιοι δεν θέλουν να μου πουλήσουν. Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι βρήκα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και τα σχόλια! Όταν ολοκληρώσω το πλάισιο θα ποστάρω φωτογραφίες.
  2. Όταν λέω διάτρητος εννοώ με τρύπα στη μέση ή τούμπο όπως τον λένε. Με ενδιαφέρει, στείλτε μου email: kpapr1(παπάκι)yahoo.gr Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας, Θέλω να κατασκευάσω ένα off-road buggy με πλάισιο από ατσάλινους σωλήνες διάτρητους - πρότζεκτ που ξεκινάω μαζί με τον γιο μου που θέλει να γίνει μηχανολόγος! Ψάχνοντας σε ξένα site είδα ότι χρησιμοποιούν είτε χρωμόλη, είτε χαλύβδινους σωλήνες διάτρητους. Την χρωμόλη την αποκλείω γιατί δεν κολλάω με TIG, αλλά mε MIG, οπότε ο χάλυβας είναι μονόδρομος για μένα αυτή τη στιγμή. Διάβασα επίσης ότι για αυτή τη δουλειά χρησιμοποιούν χάλυβα με 0.18-0.20% άνθρακα και βρήκα ότι οι προδιαγραφές για τέτοιου είδους σωλήνα είναι ΑSTM Α1018, ή Α1020 ή ST35, ST37, ή ST37.4 (υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες αλλά μην τις γράψω όλες). Ωραία μέχρι εδώ, το πρόβλημα είναι ότι πήρα 100 τηλέφωνα σε διάφορους σε Αθήνα/Πειραιά και ή δεν έχουν τέτοιο πράγμα που ζητάω, ή έχουν χάλυβα χωρίς κάποια προδιαγραφή (που για τη δουλειά που το θέλω δεν το παίρνω με τίποτα), ή δεν πουλάνε σε ιδιώτες, ή δεν υπάρχει δυνατότητα να μου το φέρουν σπίτι. Γιατί εγώ δεν έχω μεταφορικό μέσο που να χωράει 3 ή 5 μέτρα σωλήνα. Οπότε η ερώτηση είναι η εξής: υπάρχει κάποιος που να ξέρει πού μπορώ να βρω τέτοιο σωλήνα με διάμετρο 38mm και πάχος 3mm + διάμετρο 25mm και πάχος σωλήνα 1.5-2.0mm (αν οι διαστάσεις είναι λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω δεν με πειράζει) και να υπάρχει δυνατότητα να μου το φέρουν σπίτι (με το αζημίωτο φυσικά) και να πουλάει σε ιδιώτες; Ή να ψαχτώ εξωτερικό; Αλλά τα μεταφορικά νομίζω θα είναι πολύ ακριβά λόγω μεγάλου μήκους του πακέτου. Ευχαριστώ Κώστας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.