Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

georgesa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα, δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, γτ αυτό το σπίτι ήταν της γιαγιάς μου κ σε εμένα ήρθε όπως είναι. Αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω. Γενικά αυτή η αποθήκη ένα μπλέξιμο είναι, αλλά επειδή είναι μικρό το σπίτι, θα βόλευε πολύ να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω..
  2. Όχι δεν έχω καλέσει κάποιον γτ δεν έχω κάποιον που να εμπιστεύομαι, είπα να πάρω πρώτα μια άποψη μέχρι να βρω κάποιον. Επίσης, ξέρει κάποιος αν το κόστος αυτής της διαδικασίας βαραίνει εμένα ή μπαίνει στα κοινόχρηστα της πολυκατοικία εφόσον είναι κοινόχρηστο φρεάτιο? Ευχαριστώ κ πάλι
  3. Καλησπέρα σας, το σπίτι μου έχει υπόγεια αποθήκη η οποία όμως μέσα έχει ένα φρεάτιο αποχέτευσης. Επειδή κάποιες φορές στο παρελθόν έχει πλυμμηρίσει με αποτέλεσμα να γεμίσει η αποθήκη μου όμβρια(κ όχι μόνο, καθώς βγαίνουν κάτω από την πόρτα της αποθήκης μου σε όλη την αποθήκη), πλέον δεν την χρησιμοποιώ κ την έχω πάντα ανοιχτή ώστε να υπάρχει έυκολη πρόσβαση στο φρεάτιο σε τέτοια περίπτωση. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει λύση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά την αποθήκη μου. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.