Μετάβαση στο περιεχόμενο

SB1957

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δεν θέλουμε ούτε να πίνουμε, ούτε να μαγειρεύουμε, αλλά να είμαστε λίγο πιο "ήσυχοι" για να πλενόμαστε και να πλένουμε. Επειδή με παρόμοιο τρόπο υδροδοτείται το σπίτι μας, το οποίο είναι σε ύψωμα και το νερό του δικτύου φτάνει μέχρι ένα σημείο του οικοπέδου, όπου έχουμε θαμμένη και σκεπασμένη μια δεξαμενή 2000 λίτρων, ήθελα να μάθω πώς διαχειρίζεστε το νερό όσον αφορά το θέμα της απολύμανσης; Το νερό στις γκαρσονιέρες είναι μόνο για όλες τις άλλες χρήσεις ή έχετε σύστημα φίλτρων για να είναι και πόσιμο;
  2. Πολύ ενημερωτικό και χρήσιμο για πολλά θέματα το σάιτ σας και το παρακολουθώ χρόνια. Πρόσφατα τελείωσε το σπίτι μας στην επαρχία και θα ήθελα τα φώτα σας για το πώς πρέπει να διαχειριστούμε το νερό που είναι μεν από το δίκτυο αλλά έχουμε δεξαμενή με αντλία, επειδή το νερό της ύδρευσης δεν φτάνει μέχρι το σπίτι. Να καθαριστεί η δεξαμενή δεν είναι εύκολο, γιατί είναι μεγάλη (2000 λίτρα), είναι θαμμένη σε κτιστό φρεάτιο και σκεπασμένη με μεταλλικό καπάκι που θέλει τουλάχιστον δύο άτομα να το σηκώσουν. Αλλά ακόμη και αν την καθαρίσουμε δεν νομίζω να αρκεί και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να απολυμαίνουμε το νερό στην δεξαμενή και τί σύστημα φίλτρων να βάλουμε πριν φτάσει το νερό στις βρύσες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.