Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Νομπελίστρια

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Νομπελίστρια's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εάν εξαιρέσουμε το δικαίωμα της υπογραφής, πιστεύετε ότι υπάρχει δουλεία πάνω στο αντικείμενο; Έχω ακούσει πολλά, άλλοι μου λένε ότι πλέον μόνο εκεί θα έχει ψωμί και άλλοι ότι σε 5 χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει.
  2. Γεια σας, είμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής και λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε αδυνατώ αυτή την περίοδο να βρω δουλεία πάνω στο αντικείμενο μου. Έτσι, σκέφτηκα να αποκτήσω πιστοποιητικό πάνω στην ηλιακή και αιολική ενέργεια. Αξίζει να κάνω αυτή την κίνηση; Υπάρχουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα ή θα κάτσω να διαβάσω 6 μήνες, θα δώσω 2500 Ε και θα μείνω με την πιστοποίηση στο χέρι;
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Πολιτικών έργων υποδομής ΤΕΙ Αθήνας και έχω πάρει απόφαση να συνεχίσω τις σπουδές μου στο πολυτεχνείο. Στην προσπάθεια μου να μάθω περισσότερες πληροφορίες ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις για τους τοπογράφους και όχι για τους πολιτικούς μηχανικούς. Οι λόγοι που μου παρέθεσε; Ευκολότερη είσοδος στη σχολή αφού η ζήτηση είναι ελάχιστη και τα μαθήματα (τα 2 από τα 3) πιο εύκολα σε σχέση με την άλλη. Τι προτείνετε εσείς,που έχετε ήδη πτυχίο και εργάζεστε ήδη, για τα επαγγελματικά δικαιώματα που θα μου δωθούν;
  4. Τα ωφέλιμα φορτία μας δίνονται από το θέμα,το μόνο που έχουμε να υπολογίσουμε είναι το ίδιο βάρος δοκού.
  5. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι είδος υλικό μπορώ να τοποθετήσω ως επικάλυψη καταστρώματος σε μια ανισόπεδη διάβαση; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.