Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέτρος Αλφαγιάννης

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Πέτρος Αλφαγιάννης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν μελέτες, ούτε κοστολόγηση, παρά προφορικές εγγυήσεις από τον μηχανικό που έκανε την κατασκευή ότι στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνουν κάποιες εργασίες, όπως περίφραξη που ποτέ δεν έγινε. Ο ιδιοκτήτης επέμενε ότι είναι υποχρεωμένος να τις κάνει βάση του νόμου "περί περιβάλλοντα χώρου", που μάλλον τον σκέφτηκε μόνος του, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω σε περίπτωση που υπήρχε τέτοια νομοθεσία και δεν το ήξερα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει αν υπάρχει ένας επίσημος ορισμός για το τι είναι "περιβάλλων χώρος", όπως π.χ. υπάρχει ορισμός για τον ημιυπαίθριο χώρο. Βασικα με ενδιαφέρει να δω ποιες εργασίες / κατασκευές μπορεί να περιλαμβάνει (ή υποχρεούται να έχει), μιας και έχω μπλέξει ανάμεσα σε συνάδελφο και πελάτη που επιμένει ότι κάποιες εργασίες περιλαμβάνονται υποχρεωτικά στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, ενώ ο συνάδελφος το αρνείται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.