Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λιναρδος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Απλά θέλω να αγοράσω μια γεννήτρια για το ψυγείο μόνο, για τυχόν διακοπή ρεύματος. Στην προηγούμενη διακοπή, λιγο ακόμα και θα πέταγα ενα σωρό τρόφιμα.. Θέλω μια γεννήτρια να "σηκώνει" άνετα το ψυγειο ώστε να μην λειτουργεί στα όρια της, και να εχει ενα σοβαρό σταθεροποιητή τάσης ωστε να μην κινδυνέψει η πλακέτα του ψυγείου και πάμε για μαλλί κ βγούμε κουρεμένοι. Αυτή που έιναι υποψήφια για αγορά (τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οποιας ανάφερα στο αρχικό μου ποστ) είναι μια stanley και ύπαρχει στα 300 € Απο τις απαντήσεις κατάλαβα πως ειναι οκ τα 1800w που αποδίδει για την δουλειά που την θέλω. Αν υπάρχει κ καμια γνώμη ή λύση για το θεμα του σταθεροποιητή ειναι ευπρόσδεκτη Ευχαρίστω.
  2. Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις. Πάντως οσο αφορά τους μετρητές ρεύματος, εχω διαβάσει εδω στο φορουμ, πως για σωστή μέτρηση χρειάζεται μετρητής μεγάλης αξίας.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση sdlm, αλλά νομίζω δεν έιναι τόσο απλός ο υπολογισμός. Τα ηλεκτρικά μοτέρ των a/c των ψυγείων κτλ, καταναλώνουν στιγμιαία κατά την εκκινηση τους, πολλαπλάσιο ρεύμα σε βατ, από την κατανάλωση λειτουργίας τους. Το ερώτημα μου αυτό ήταν. Υπάρχει τρόπος να υπολογίσω πόσα βατ χρειάζεται αυτό το ψυγείο κατά την εκκίνηση του; Όσο για την κατανάλωση καυσίμου της γεννήτριας δεν τίθεται θέμα γιατί θέλω να την χρησιμοποίω μόνο σε τυχόν διακόπη ρεύματος. Με αγχώνει ιδιαίτερα το καλοκαίρι να μην έχει ρεύμα ένα ψυγείο με τρόφιμα.
  4. (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα! Έχω μια ερώτηση. Αυτός ο ψυγειοκαταψύκτης μπορεί να λειτουργήσει σωστά, παίρνοντας ρεύμα από αυτή τη γεννήτρια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.