Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κώστας Βαγγελής

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Κώστας Βαγγελής's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα πάω από κοντά και θα τα δω. Είμαι 99.99% πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πάρει υγρασία ούτε οι μπρούτζινες χελώνες ούτε τα κουτιά κουβίδη. Το θεωρώ τυχαίο ελλάτωμα λάμπας. Θα ενημερώσω
  2. Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω εδώ. Γενικά έχω συναντησει διάφορα προβλήματα με λαμπτήρες led. ένα τελευταίο είναι πως σε έναν κήπο που έφτιαξα έχω χωρίσει τον τριφασικό πίνακα για καλύτερο έλεγχο και περισσότερη ασφάλεια σε σχέση με τον ουδέτερο σε 3 μονοφασικά κυκλώματα με 3 ρελέ τύπου Α (διαρροές AC και κάποιες συνισταμένες DC). Στο ένα ρελέ έχω δύο ασφάλειες που η μία δίνεις σε προβολείς με ανιχνευτή κίνησης και μία άλλη ασφάλεια δίνει σε 5 χελώνες. Και οι προβολείς είναι τύπου led και οι χελώνες έχω βιδωτές λάμπες led. Μετά από 2 μήνες λειτουργίας η μια χελώνα δεν άναβε. Παράλληλα ξεκίνησαν οι προβολείς να ανάβουν σαν να έχουν χαμηλή τάση. Βγάζοντας την καμμένη λάμπα οι προβολείς δεν ανάβουν σαν να έχουν χαμηλή τάση. Το κουλό είναι πως η λάμπα σε ένα πορτατίφ δουλεύει κανονικά. έχετε ιδέα τί μπορεί να έχει γίνει; Να σημειώσω πως εκτός από το ξεχωριστό ρελέ ανά φάση έχω βάλει και διπολικές ασφάλειες. Το συμβάν μου το περιέγραψε σήμερα ο πελάτης και δεν έχω πάει ακόμη να το ελέγξω μόνος μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.