Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Στέλιος Καλτσούνης

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Στέλιος Καλτσούνης

  1. Άκουσα οτι υπάρχει στις εφορίες ΚΕΠ για επίλυση αποριών. Ξέρει κανείς αν ισχύει?
  2. Έχω απευθύνει ερώτημα στην ομάδα υποστήριξης του mydata μια που οι μπλοκάκηδες είμαστε χιλιάδες αλλά απάντηση γιοκ (ακόμα τουλάχιστον). Νομίζω οτι δεν γράφουμε ούτε την παρακράτηση εφκα ούτε την παρακράτηση φόρου 20% (δεν υπάρχει επιλογή πεδίου για την παρακράτηση 20%, αυτό μου έχει για 20% είναι κάτι τελείως άλλο). Εξάλλου αν δηλώσεις τον φόρο στο πεδίο των φόρων το ολικό σου βγαίνει καθαρή αξία + ΦΠΑ - παρακρ. φόρου μάλλον λάθος δηλαδή.
  3. Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής: Είμαι μισθωτός με μπλοκάκι. Ξέρει κανείς κανένα παράδειγμα πως συμπληρώνουμε τα πεδία της φόρμας για το δελτίο που κόβουμε κάθε μήνα; Έχω απευθύνει ερώτημα στο mydata αλλά ακόμη δεν.
  4. Παιδιά καλησπέρα, Έχει κάποιος βρει κάποιο παράδειγμα συμπλήρωσης της φόρμας για την κλασσική περίπτωση μισθωτού με μπλοκάκι? Βάζουμε την παρακράτηση φόρου? γιατί δέχεται σαν πληρωμή μόνο επαγγελματικό λογαριασμό ή μετρητά? Εμένα μου τα βάζουν στον προσωπικό μου λογαριασμό. Όποια βοήθεια δεκτή....
  5. Την εγκατάσταση "σε σειρά" την έχω εφαρμόσει ήδη, αλλά εξωτερικά, δύο χρονοδιακόπτες ποίσματος σε σειρά. Δεν καλύπτει ωστόσο την περίπτωση που σπάσει κάποια πλαστική βάνα (απο τον ήλιο). Θα πρέπει ο διακόπτης να είναι μεταλικός (heavy duty) και όχι πλαστικός για να εγκατασταθεί εσωτερικά και να μην καίγεται απο τον ήλιο και σπάσει. Η ιδέα με τον αισθητήρα πίεσης ακούγεται καλή σε συνδιασμό με ένα χρονόμετρο. Όταν ανοίγει η παροχή πέφτει η πίεση και άρα θα μπορούσαμε να χρονομετρήσουμε αν παραμείνει ανοιχτή για περισσότερο από για μερικά λεπτά. Το ερώτημα είναι υπάρχουν λύσεις έτοιμες (σένσορας+χρονόμετρο) ή πρέπει να γίνει κάτι custom?
  6. Χαιρετώ, Φαντάζομαι όλοι ανατριχιάζουμε στη σκέψη μιας διαρροής ενόσω λείπουμε σε διακοπές. Δεν θέλουμε να κλείσουμε το γενικό γιατί έχουμε αυτόματο πότισμα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιου είδους ηλεκτρικός διακόπτης που ανιχνεύει την κίνηση του νερού και μετά από ένα χρονικό διάστημα (ρυθμιζόμενο) την κλείνει. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.