Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mbgeorgia

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

mbgeorgia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το επιδομα τοκετου τελος, αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο και χωρις ΕΟΠΥΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΥΣΑ!!!
  2. Δεν ήξερα ότι τα τεχνικά εγχειρίδια των μηχανών περιλαμβάνουν και τους κενούς χώρους γύρω από αυτά, καλό θα το κοιτάξω.
  3. Αυτό το διάγραμμα βρήκα. Το βιβλίο φαίνεται καλό θα το ψάξω.
  4. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω, εαν υπάρχει κάποια μέθοδος υπολογισμού της συνολικης επιφάνειας των συλλεκτών ή επιλέγονται εμπειρικά? Προς το παρόν έχω βρει ένα διάγραμμα. Είμαι καινούρια και ίσως οι απορίες μου να σας φανούν χαζές, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Μετά από αρκετό ψάξιμο επιτέλους έβγαλα άκρη και τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω όλα τα διαγράμματα της μέσης ετήσιας κάλυψης ως προς την επιφάνεια συλλεκτων/ημερήσια κατανάλωση νερού.
  5. Καλησπέρα σας, αγαπητοί συνάδελφοι αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα εαν κάποιος απο σας γνωρίζει να μου πεί πως να το αντιμετωπίσω. Μένω σε ένα κεντρικό δρόμο με πολύ θόρυβο. Σήμερα έβαλα αλουμίνια και ενώ μειώθηκε κατά πολύ ο θόρυβος παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο, ο ήχος μπαίνει από τον απορροφητήρα, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος σε μέγεθος, με κωνικό σχήμα.Ο αέρας φεύγει μέσω ενός σωλήνα σαν μπουρί παλιάς σόμπας. Ελπίζω να καταλάβατε από την περιγραφή μου και να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ!!!
  6. Ηταν το πρώτο πράγμα που έκανα, και θα συνεχίσω να κάνω, κάθε φορά που φτιάχνω ένα σχέδιο, ζητάω την γνώμη τους. Σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου.
  7. Πρόκειται να μεταφερθεί ένα κομάτι της παραγωγής σε κάποιον άλλο χώρο. Έχω καταγράψει όλες τις εργασίες που γίνονται, είναι σχετικά μικρό τμήμα. Έχω καταγράψει τις πρώτες ύλες, τα υλικά, τα ενδιάμεσα προϊόντα. Τώρα θέλω να μετρήσω τις διαστάσεις που καταλαμβάνουν τα υλικά που χρειάζονται στα ενδιάμεσα στάδια, τις παλέτες, μηχανες, τα παλετοφόρα κλπ. Απλά ήθελα να μάθω εαν υπάρχει κάτι τυποποιημένο όσον αφορά στους διαδρόμους ανάμεσα στις μηχανές, έτσι ώστε ένας εργάτης να μπορεί να εργαστεί άνετα για παράδειγμα. Θέλω να είμαι σίγουρη ώστε να μη μου διαφύγει κάτι
  8. Είναι η πρώτη μου δουλεια ως Μηχανολόγος, τώρα πήρα το πτυχίο και την άδεια.
  9. Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ, συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει. Θα ήθελα τη βοηθεια σας, μου έχουν αναθέσει τη χωροταξική διάταξη των μηχανών ένος τμήματος της παραγωγής, το οποίο θα μεταφερθεί σε νέο χώρο. Υπάρχουν προτυπα για τους διαδρόμους ανάμεσα στις μηχανές ή που θα μπορούσα να βρω κάποια σχέδια από παραγωγή, γενικότερα εαν έχετε ασχοληθει με το θέμα θα μου ήταν πολύτιμες οι πληροφορίες σας. Σας ευχαριστώ πολύ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα αας στο προφίλ σας , ευχαριστώ ZaXoYs
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.