Μετάβαση στο περιεχόμενο

TsalD

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TsalD

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στην περίπτωση μου δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κτίσμα σε κάποιο συμβόλαιο η άλλο έγγραφο που να το περιγράφει ως ξεχωριστά διαμερίσματα. Επίσης, δεν ανέφερα ότι είναι διηρημένο κάθετα σε 2 διαμερίσματα όχι οριζόντια, οπότε μάλλον ως ενιαίο πρέπει να το δηλώσω. Όσον αφορά το θέμα του 2ου μετρητή, όπως καταλαβαίνω, η τακτοποίηση δεν είναι αρκετή για να μπορέσει ο ιδιοκτήτης να αιτηθεί. Οπότε είτε τακτοποιηθεί το κτίσμα στο νόμο των αυθαιρέτων ως ενιαίο είτε σε ξεχωριστά διαμερίσματα δεν επηρεάζει μελλοντικές ενέργειες διαχωρισμού σωστά ; Ευχαριστώ και παλι!
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω αναλάβει την τακτοποίηση ενός αυθαίρετου κτίσματος (κατηγορία 1) το οποίο είναι διηρημένο σε δυο διαμερίσματα. Αρχικά σκέφτηκα να το τακτοποιήσω ως ένα κτίσμα ενιαίο κάνοντας μια δήλωση και προσθέτοντας στα σχέδια και στην τεχνική έκθεση, αναλυτικά, ότι πρόκειται για δυο ξεχωριστά διαμερίσματα. Καταρχάς μπορώ να το κάνω αυτό η θέλει αναγκαστικά ξεχωριστές δηλώσεις; Και δεύτερον, επειδή ο ιδιοκτήτης θέλει να εντάξει στο μέλλον τα δυο διαμερίσματα στο Εξοικονομώ-αυτονομώ ως ξεχωριστά, θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα εάν η τακτοποίηση γίνει ενιαία για το κτίσμα όπως προανέφερα; Θα μπορέσει να κάνει αίτηση για ξεχωριστό ρολόι ύδρευσης και ρεύματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει να απαντήσει. Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.