Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vivi++

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. άρα μηχανολόγοι μηχανικοί είναι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο. Τουλάχιστον σε δύσκολα έργα στο μέλλον θα ξέρω που να απευθυνθώ γιατι οι περισσότεροι έχουν μάθει δίπλα στο μάστορα και πως να κρίνω τώρα εγώ ποιος και τι ξέρει... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας αγαπητέ, το λέω και το εννοώ! Καλό βράδυ.
  2. Οι σωλήνες δεν έχουν ένωση.. αρχίζουν απο τον μετρητή στο πεζοδρόμιο, ανεβαίνουν εξωτερικά τον τοίχο και έως την κεντρική βάνα κάθε διαμερίσματος. Να ρωτήσω κάτι άλλο? Τι σχολή βγάζουν οι υδραυλικοί? Εσείς είστε Διπλ. Ηλ/γος Μηχανολόγος μηχανικός. Διπλωματούχο υδραυλικό δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχει. Υπάρχει ειδικότητα υδραυλικού σε επίπεδο ΑΕΙ?
  3. αυτό σκέφτηκα οτι ισως δεν ειναι αργά υπάρχουν αυτες που αγκαλιάζουν τον σωλήνα και κλείνουν κατα μήκος με αυτοκόλλητο έτσι μου το περιέγραψαν. Βέβαια εχω πάρει στον λαιμό μου 12 διαμερίσματα γιατί είμαι η διαχειρίστρια αλλά θα το προτείνω και ελπίζω αν επιζήσω
  4. ευχαριστώ πάρα πολύ! Κρίμα που δεν μπήκα εδώ μέσα να πάρω γνώμες πριν ξεκινήσω
  5. και μία τελευταία ερώτηση τώρα που βρήκα τον ειδικό Στις εξωτερικές σωλήνες που βάλαμε, (πλαστικές, άσπρες πολυστρωματικές νομίζω λέγονται) δεν βάλαμε μόνωση γιατί δεν χρειάζεται στην Αθήνα (νότια προάστια) μας είπαν. Συμφωνείτε εσείς με αυτό?
  6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Λέει οτι βούλωσαν οι σωλήνες γιατί έπεσε μέσα ενα κομματάκι (σκουριάς ή άλλο) όταν άλλαζε την γενική βάνα επειδή ήταν σκουριασμένοι οι παλιοί σωλήνες. Προτείνει αλλαγή όλων των εσωτερικών σωληνώσεων. Είναι δυνατόν? Και ετσι όπως τα λέει να είναι δεν θα ξεβούλωνε με την πίεση του νερού? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ξεβουλώματος?
  7. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, σε διαμέρισμα αλλάξαμε το εξωτερικό δίκτυο νερού. Εχει νερό η βρύση στην κουζίνα αλλά όχι στο μπάνιο. Τι μπορεί να έχει συμβεί? Αν απλά έχει βουλώσει ο σωλήνας πως μπορεί να επισκευαστεί χωρίς να αλλάξει το εσωτερικό δίκτυο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.