Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marinabd

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος την νομοθεσία σχετικά με το εξής ζήτημα. Έχουμε ένα κτίσμα, το ισόγειο ανήκει σε εμένα, ο όροφος σε άλλον (έχει οριστεί η οριζόντια ιδιοκτησία) ενώ δεν έχει οριστεί ακόμα η κάθετη ιδιοκτησία του οικοπέδου. Θέλω λοιπόν να χτίσω την βεράντα μου όπως ακριβώς είναι το μπαλκόνι του ορόφου. Επιτρέπεται να υψώσω στηθαίο στο ισόγειο, περασιά δηλαδή, όπως ακριβώς είναι τα μπαλκόνια του ορόφου; Υπάρχει σχετική νομοθεσία; Να αναφέρω ότι το δάπεδο του ισογείου, που φαίνεται στην φωτογραφία και με ενδιαφέρει ,είναι επιχωματισμένο και υπερυψωμένο κατά 80 περίπου εκατοστά. Ελπίζω να ήμουν σαφής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Θα ήθελα να χτίσω στηθαία, όπως αναφέρατε, ακριβώς στα ίδια τετραγωνικά και ύψος, όπως είναι τα μπαλκόνια του ορόφου, προκειμένου να διαχωρίσω το δικό μου μέρος. επιτρέπεται αυτό; Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα μου. Όπως είναι τα μπαλκόνια του ορόφου, επιτρεπεται εγώ αντιστοίχως να υψώσω ένα τοιχίο στο 1 μέτρο ώστε να δημιουργήσω αντίστοιχα μπαλκόνια; ευχαριστώ
  4. Έχω ένα κτίσμα, ισόγειο που μου ανήκει και πρώτος όροφος που ανηκει σε συγγενή. Έχει γίνει οριζόντια σύσταση με κοινή είσοδο χωρίς όμως να προσδιορίζεται τι γίνεται με τα μπαλκόνια. Όπως είναι τα μπαλκόνια του α ορόφου , είναι αντίστοιχα από κατω βεράντες στο ισόγειο, στα οποία θα μπορούσα να υψώσω ένα μικρό τοιχειο ώστε να τα κλείσω; Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία επί του θέματος; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.