Μετάβαση στο περιεχόμενο

T.GOG

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

T.GOG's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.Και εγώ αυτό καταλάβαινω από τον νόμο, ωστόσο ήθελα να πάρω και άλλες γνώμες.
  2. Ναι είναι μικρότερο των 500,00μ2.Και από ότι διαβάζω το ΦΕΚ 138Δ, δεν σου ορίζει απόσταση από κοινόχρηστο για οικόπεδο μικρότερο 500,00μ2.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, Για υπαγωγή αυθαίρετων κατασκευών κοντά σε μεσαίο μη οριοθετημένο ρέμα, πρέπει να γίνει αναγκαστικά προσωρινή οριοθέτηση με τοπογραφικό κτλ ή κρίνοντας ο μηχανικός την απόσταση από την όχθη-βαθιά γραμμή μπορεί να κάνει την υπαγωγή; Στην 2η περίπτωση, μπορεί να αμφισβητηθεί το δικαίωμα υπαγωγής από δημόσια αρχή επειδή δεν έκανε την οριοθέτηση του ρέματος?
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το θέμα.Στο σημείο που βρίσκεται η ιδιοκτησία μου δεν είναι οριοθετημένο το ρέμα.Η οριοθέτηση έγινε τμηματικά για άλλο οικόπεδο που βρίσκεται κοντά(απόσταση 60-70 μέτρα) αλλά δεν ''έπιασε'' το σημείο που με ενδιαφέρει.
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι. Οι αυθαίρετες κατασκευές που θέλω να τακτοποιήσω έχουν απόσταση πάνω από 25 μέτρα από την ''άκρη'' ρέματος. Το ρέμα έχει οριοθετηθεί μέχρι 60 μέτρα περίπου νοτιότερα από το οκόπεδο που θέλω να κάνω την τακτοποίηση, με λεκάνη αποροής 1,05 τ.χλμ. Δηλαδή είμαι εκτός οριοθετημένου τμήματος για περίπου 60μ. Να προχωρήσω στην τακτοποίηση θεωρώντας πως έχω ασφαλη απόσταση από μεσαίο ρέμα η να προβώ σε μελέτη σε ακείνο ακριβώς το ''σημείο'' του ρέματος που με ενδιαφέρει?
  6. Η Ο.Α. είναι του 1986 και το κτίριο απέχει 1,00μ από την δημοτική οδό.
  7. Συνάδελφοι καλησπέρα, Σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων ή σε υφιστάμενο προ 1923 με βάσει τα αντίστοιχα ΦΕΚ 181Δ/1985 και 138/Δ/1981 αντίστοιχα, ρωτάω το εξής: Στα συγκεκριμένα ΦΕΚ ορίζονταν πρασιά; Δηλαδή, μπορούσες π.χ. να τοποθετήσεις το κτίριο 1,50 μέτρο από κοινοτική οδό;
  8. Αυτό το διαμέρισμα είναι δηλωμένο στην Ο.Α. ως αποθήκη.Αλλά όταν το κατασκεύασαν, έκαναν και την κατάληψη του κοινόχρηστου διαδρόμου και ήδη από την πρώτη Σ.Ο.Ι. της πολυκατοικίας και σε όλες τις τροποποιήσεις της αναφέρονται τα πραγματικά τετραγωνικά και η χρήση(διαμέρισμα).
  9. Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για την απάντηση. Αν όλες οι Σ.Ο.Ι. το περιγράφουν με την πραγματική χρήση και τετραγωνικά, χρειάζεται πάλι τροποποίηση?
  10. Καλησπέρα. Επέκταση υπογείου διαμερίσματος πολυκατοικίας σε μέρος του κοινόχρηστου διαδρόμου, χρειάζεται συναίνεση για να τακτοποιηθεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.