Jump to content

Lamprini Karyda

Μη μηχανικός
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Ουδέτερη

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Ιδιώτης-Μη μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ιδιώτης

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. Κύριε Didonis, κατανοώ την τοποθέτησή σας αλλά επιτρέψτε μου να θεωρήσω το εν λόγω σχόλιο κάπως αγενές. Δεν ανάγκασε κάνεις τους συζητητές να έχουν άποψη και να απαντούν σε ερωτήσεις. Επίσης με βάση τον κανονισμό του forum υπάρχει κάποιο όριο στα posts? Η συμμετοχή στη συζήτηση δεν είναι υποχρεωτική και επίσης οποίος δεν θέλει να παρακολουθεί το θέμα εχει, απ' ότι βλέπω, τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει την ειδοποίηση για νέες απαντήσεις. Τελος, από το "Ανατολικό Ζήτημα", όπως το αποκαλέσατε παραπάνω και με τη γνώμη του καθενός έχω καταφέρει να συλλέξω αρκετές πληροφορίες που θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην επίλυση του ζητήματος.
 2. Καμία παρεξήγηση, δεν το συζητώ! Εδώ είμαστε για να βρούμε λύση. Μπουκάλια από λάδι είναι όλα και η μαύρη σακούλα λάδι έχει. (Δεν μυρίζουν αυτά). Επιπλέον, στο ίδιο ντουλάπι βάζω τα κατσαρολικα. Ο σκουπιδοτενεκες είναι εκτός ντουλαπιου. Όμως το ντουλάπι δεν μυρίζει μόνο ο νεροχυτης από πάνω.
 3. Δεν είναι υπερχείλιση, δεν φαινεται καλα στη φωτογραφία,είναι ανάγλυφο από τη μάρκα του νεροχύτη
 4. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί έχουν πει για το νερο στο σιφώνι. Πάντως όσες φορές έχει ανοιχθεί έχει νερό μέσα όπως στη φωτο που ανέβασα χθες. Στο μεταξύ η μυρωδια βγαίνει σε ακαθόριστες στιγμές, μπορεί τη μια στιγμή ο νεροχυτης να βγάλει μυρωδια στα "καπάκια" να σκύψεις να ξαναγυρίσεις και να μη μυρίζει. Εάν υφίσταται το φαινόμενο του σιφωνισμου δεν θα έπρεπε να υπάρχει μονίμως μυρωδια λόγω της χαμηλής στάθμης του νερου;
 5. Σας επισυνάπτω φώτο από την υπερχείλιση.
 6. Η μυρωδια θυμίζει παλιά νερα σφουγγαριστρας με κάτι μεταλλικό παράλληλα.
 7. Η υπερχείλιση έχει δικό της σωληνάκι που συνδέεται με σχετική υποδοχή σε σημείο του σωλήνα πάνω από το σιφωνι. Όχι δεν την έχω μόνιμα κλειστή. Την έκλεισα χθες σε κάτι ελέγχους που έκανα προσπαθώντας μηπως βγάλω άκρη.
 8. Χθες και σήμερα άνοιξα το σιφωνι και φαίνεται ότι κρατάει νερα. Μήπως κάτι φταίει από το σιφωνι και πάνω? Αλλα τι;Πάντως ξεβιδωσα και τον σωλήνα της μιας γουρνας και είναι καθαρος. Επίσης ενδέχεται να έχουν οξειδωθει οι βαλβιδες και να βγάζουν αυτές μυρωδιά; αλλά και 2 μαζι;
 9. Ο σωλήνας του πλυντηρίου δεν μυρίζει και καταλήγω ότι η μυρωδια δεν προέρχεται από το πλυντήριο γιατι παρόλο που πριν λίγες ώρες αφαιρεσα το λάστιχό του και έκλεισα την αντίστοιχη υποδοχη στους σωληνες κάτω από το ντουλάπι, ο νεροχυτης συνεχίζει να μυρίζει...
 10. Ναι, αναδύεται. Οι σωληνώσεις την προηγούμενη εβδομάδα που τις άνοιξε υδραυλικος ήταν καθαρές. Σήμερα έβγαλα εντελώς το πλυντήριο πιάτων και έκλεισα το σημείο με σχετική "βίδα" ...αφησα να τρέξει καυτό νερό θα το παρακολουθήσω τις επόμενες ημερες να δω πως πάει.
 11. Όχι, στις άλλες βρύσες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά τη μυρωδια την αντιλαμβάνομαι από τον νεροχύτη και όχι από τη βρύση. Σαν να δημιουργείται ένα κύκλωμα να το πω!? Η μυρωδια ξεκίνησε από τον Μάιο χωρίς να αλλάξω τίποτα.
 12. Και κάτι ακόμη που παρατήρησα. Πολλές φορές όταν ανοιγω τη βρύση και δεν πέσει καθόλου νερό στη γούρνα γιατι έχω βαλει πχ να γεμίσω ένα μπουκάλι με νερό αναδύεται αμέσως μυρωδια απο τον νεροχύτη. Δεν ξέρω πως συνδέεται αυτό αλλά το αναφέρω επειδή συμβαίνει πολύ συχνά.
 13. Η συστολή σε τι βοηθάει; επίσης και σπάσιμο να υπάρχει από εκεί και κάτω εφόσον υπάρχει το σιφωνι "U" δεν θα έπρεπε να κρατάει τη μυρωδιά; ( το ντουλάπι δεν μυρίζει ο νεροχυτης μυρίζει).
 14. Αναρωτιέμαι, εάν πλέον για το θέμα θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος Μηχανολόγος Μηχανικός. Τι λέτε;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.