Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MARYBARB

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MARYBARB's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πόσο σοφά λόγια.... Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς στο δικό σας επίπεδο, με τη διαρκή προσπάθεια και με σεβασμό προς την επιστήμη και τους μεγαλύτερους καταξιωμένους αρχιτέκτονες και να γίνουμε άξιοι συνεχιστές σας. Είναι όντως ένα συναρπαστικό αντικείμενο που προϋποθέτει ακούραστο και συνεργατικό πνεύμα, καθώς και αποκλίνουσα νόηση, δημιουργικότητα.... Το ενδιαφέρον και η όρεξη υπάρχει. Φαίνεται άλλωστε από το πόσο προβληματίζομαι και το ψάχνω....
  2. Ευελπιστούσα, ότι θα είχα μία απάντηση από εσάς, καθώς έχω διαβάσει πολλές εύστοχες απαντήσεις σας. Είναι πασιφανές ότι διαθέτετε γνώσεις και εμπειρία. Ευχαριστώ πολύ! Ευελπιστούσα, ότι θα είχα μία απάντηση από εσάς, καθώς έχω διαβάσει πολλές εύστοχες απαντήσεις σας. Είναι πασιφανές ότι διαθέτετε γνώσεις και εμπειρία. Ευχαριστώ πολύ!
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ! Θα παρακαλούσα να με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει, στο εξής δίλημμα: Πέρασα με το 10/100 στην αρχιτεκτονική Βόλου, ενώ ήθελα στην Ξάνθη (ήμουν σε άλλη σχολή κι έχω ενοικιαζόμενο σπίτι) κι έτσι σκέφτομαι και τη μετεγγραφή. Συγκριτικά με τα προγράμματα σπουδών, έχω διαβάσει ότι το τμήμα στο ΔΠΘ έχει ένα πιο συμβατικό και ελληνοκεντρικό προσανατολισμό, δεν ακολουθεί πολύ τις σύγχρονες τάσεις, ωστόσο εγώ παρατηρώ ότι έχει πιο πολλά μαθήματα με μαθηματικό υπόβαθρο (π.χ. στατικά) άρα μια ισορροπία στα αντικείμενα και έχω την εντύπωση ότι προσιδιάζει περισσότερο με το πρόγραμμα του ΕΜΠ. Το τμήμα στο Βόλο διαφέρει από τα άλλα, έχει πιο ιδιαίτερο, καινοτόμο και καλλιτεχνικό προσανατολισμό με έμφαση στις ψηφιακές τεχνολογίες, όμως παρατηρώ ότι δεν έχει πολλά μαθήματα στατικής και οι ετερόκλητες θεματικές δε βοηθούν στο συνδυασμό των γνώσεων. Άλλοι εκθειάζουν τη σχολή του Βόλου και άλλοι τη θεωρούν πολύ light.. έχει και λιγότερα μαθήματα νομίζω. Θα ήθελα να παραμείνω στο Βόλο, μόνο αν η σχολή και γενικά το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει κάποιο <<συγκριτικό πλεονέκτημα >>, υπερτερεί σε κάτι. Αν όχι να παραμείνω στην Ξάνθη. Θέλω να διαλέξω το καλύτερο, αλλά είναι τόσο υποκειμενικό και βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα... Αναρωτιέμαι και για το status των σχολών Πάτρας και Κρήτης.... Επίσης αναρωτιέμαι αν στον εργασιακό χώρο ή στην αναζήτηση ενός μεταπτυχιακού, παίζει σημαντικό ρόλο η σχολή προέλευσης. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.