Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

jordank

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jordank's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εντάξει, είναι μάλλον πολιτικό το θέμα και οικονομικό φυσικά. Αλλά το ξαναγράφω, γιατί ήθελα να ξέρω από την εμπειρία του καθενός εάν υπάρχει σε άλλη περίπτωση τόση πολύ καθυστέρηση, ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο στο δικό μας έργο. Για το εξοικονομώ αυτονομώ 2020. Τελειώσαμε τις παρεμβάσεις και υποβάλαμε πρώτη φορά τέλος Φεβρουαρίου. Ζήτησαν 5, 6 φορές ότι απίθανο θέλεις. Η τελευταία παρατήρηση και απάντηση από εμάς ήταν τέλος Ιουνίου. Έκτοτε καμία απάντηση, ακόμη βρίσκεται σε εκκρεμότητα ελέγχου. Είναι δυνατόν; Να πω πως περιλαμβάνει και Φ/Β. Τι μπορεί να συμβαίνει; Εντάξει δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει ένα τέλος.
  2. Για το εξοικονομώ αυτονομώ 2020. Τελειώσαμε τις παρεμβάσεις και υποβάλαμε πρώτη φορά τέλος Φεβρουαρίου. Ζήτησαν 5, 6 φορές ότι απίθανο θέλεις. Η τελευταία παρατήρηση και απάντηση από εμάς ήταν τέλος Ιουνίου. Έκτοτε καμία απάντηση, ακόμη σε εκκρεμότητα ελέγχου. Είναι δυνατόν; Να πω πως περιλαμβάνει και Φ/Β. Τι μπορεί να συμβαίνει; Εντάξει δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει ένα τέλος.
  3. Ήθελα να ρωτήσω. Μονοκατοικία με παρεμβάσεις πήγε στο Β+. Επιπλέον μπήκε φωτοβολταϊκό 10kw. Θα πρέπει το κτήριο να ανέβει σε Α ή Α+ ή μπορεί να παραμείνει και Β+ Ευχαριστώ
  4. Είναι σίγουρο αυτό? Μιλάω για ενεργειακό συμψηφισμό (net metering)
  5. Καλησπέρα. Σχετικά με τα ΠΕΑ. Σε μονοκατοικία με ολοκληρωμένες εργασίες είμαστε στο Β+ Επιπλέον έχει τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό 10kw. Σε αυτή τη περίπτωση το κτήριο οπωσδήποτε ανεβαίνει επιπλέον κατηγορία? Και εαν ναι, πρέπει να πάει στη Α+ ή μπορεί να πάει και στην Α?
  6. Καλησπέρα. Σχετικά με τα ΠΕΑ. Σε μονοκατοικία με ολοκληρωμένες εργασίες είμαστε στο Β+ Επιπλέον έχει τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό 10kw. Σε αυτή τη περίπτωση το κτήριο οπωσδήποτε ανεβαίνει επιπλέον κατηγορία? Και εαν ναι, πρέπει να πάει στη Α+ ή μπορεί να πάει και στην Α? Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Είναι υποχρεωτικό από τους κανόνες. Didonis
  7. Είναι σίγουρο; Γιατί άλλα μου λένε κάποιοι κατασκευαστές. Ότι σε εξωστόθυρα είναι απαραίτητος ο υαλοπίνακας. Πάντως εάν όντως δεν είναι απαραίτητος, και μπορεί να είναι τυφλή, παίρνουμε ενεργειακό πιστοποιητικό για το πάνελ μόνο;
  8. Σχετικά με πόρτα εισόδου σε μονοκατοικία. Ο υαλοπίνακας είναι απαραίτητος και εάν ναι, τι ποσοστό της πόρτας θα πρέπει να καταλαμβάνει; Σίγουρα έχει να κάνει με την εξοικονόμηση ενέργειας, οπότε μπορούμε να την κάνουμε ακόμη και τυφλή, εάν με άλλες παρεμβάσεις (της ίδιας ή άλλης κατηγορίας) πιάνουμε τον ενεργειακό στόχο μας;
  9. Σχετικά με αντλία θερμότητας. Αν έχουμε επιλέξει στη πρόταση παρεμβάσεων, την 12 < P ≤ 20 που δίνει 9400 Ε, μπορούμε να πάμε τελικά σε 20 < P ≤ 35 ? Φυσικά δεν εννοώ να επιδοτηθούμε για 13700 Ε που δίνει για τη μεγάλη, αλλά για 9400 Ε που έχουμε ζητήσει στην πρόταση. Δηλαδή σε μεγαλύτερη αντλία, αλλά χωρίς να ανέβουμε στο ποσό επιδότησης που είχαμε ζητήσει?
  10. Ολα αυτά που λες τα ελέγξαμε και δεν υπήρχε κανένα λάθος. Το διορθωσαμε ομως από το help desk
  11. Εισόδημα οικογενειακό μεταξύ 20000-30000, είναι 55%, συν 10% covid, συν 10% premium, σε όχι λιγνιτικες περιοχές, έβγαζε σε μια δικιά μας 85%. Πώς μπορεί να γίνει αυτό?
  12. Το ίδιο μήνυμα έχω και εγώ σε 03ε. Αλλά ήθελα να ρωτήσω: ως ωφελούμενος αν μπω, δεν μπορώ να δω αριθμό πρωτοκόλλου. Είναι έτσι σε όλους?
  13. Στην αίτηση έβαλα άλλη δου (λάθος), γιατί η παλιά που ανήκα καταργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες (δεν το ήξερα) και δεν την έβρισκα, στις επιλογές, την ώρα της αίτησης. Η καινούρια που έβαλα είναι λάθος, αλλά η αίτηση προχώρησε κανονικά. Φαίνεται ως 3 ε. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα από αυτό τον λόγο?
  14. Σχετικά με την σημερινή αναβολή για τις υπόλοιπες περιοχές ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω;
  15. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι για τις μισές περιοχές. Μάλλον αφορά βελτιώσεις σχετικά με τις καταγγελίες για παράνομο λογισμικό. Ίσως μπει και σωστά έλεγχος captcha.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.