Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Νίκος Κοντός

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Νίκος Κοντός

  1. Η στάθμη της, λίμνης, όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ χαμηλά, το νερό προς το παρόν είναι ελάχιστο κακής ποιότητας, με ψάρια που πεθαίνουν και γεμίζουν την επιφάνεια της, με αγελάδες που βόσκουν και ρυπαίνουν, από τις αναλύσεις που έχουν γίνει και δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο το νερό είναι χάλια, από βρόμικα ύδατα του Πηνειού. Όσο για το γέμισμα της λίμνης υπάρχει μεγάλο αντλιοστάσιο για την εισροή υδάτων που η γραφειοκρατεία δεν του επιτρέπει την λειτουργία .
  2. Σε κτίριο του άρθρου 16 κατασκευής 1960 που δήλωσα με τον 4014 και στη συνέχεια λόγο μη ύπαρξης όρων δόμησης (ειδικό κτίριο) στο στάδιο της αδειοδότησης η πολεοδομία το έστειλε στον ΕΟΤ ο οποίος δεν ζήτησε μελέτη στατικής επάρκειας, μόνο πλήρη αρχιτεκτονική αποτύπωση, το μόνο που μου ζήτησαν για την στατική επάρκεια ήταν η υπεύθυνη δήλωση όπως την συντάσσαμε και λέγαμε στον οπτικό έλεγχο κλπ όχι κάτι ιδιαίτερο .
  3. Συνάδελφε σε παρακαλώ γιατί δεν κρατάει την εντολή κάθε φορά που ανοίγω το AutoCAD πρέπει να ξαναπερνάω την εντολή (load"Toposynt") ακόμη και άνοιγμα νέου σχεδίου να κάνω δεν την αναγνωρίζει πρέπει να την ξαναγράφω. Σε ευχαριστώ
  4. Ερώτηση σε πολυκατοικία κάποιος ιδιοκτήτης θέλει να πουλήσει το σπίτι του δεν έχει αυθαίρετες κατασκευές , υπάρχει πιθανών κάποιος άλλος ιδιοκτήτης ( οι πολυκατοικία έχει 35 διαμερίσματα ) που έχει κάποια αυθαιρεσία τη πρέπει να κάνω ψάχνω διαμέρισμα , διαμέρισμα διότι στον νόμο γράφει 1. Από τη δημοσίευση του παρόντος απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η μεταβίβαση ή η σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο, στο οποίο έχει εκτελεστεί αυθαίρετη κατασκευή ή αλλαγή χρήσης, όπως ειδικότερα ορίζεται στα άρθρα 5 παρ. 2 και 22 παρ. 3 του ν.1577/1985 (Α΄ 210). Ερώτηση τη θεωρεί ακίνητο το διαμέρισμα την πολυκατοικία δεν μπόρεσα να βρω κάτι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.