Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Konstan

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλή χρονιά Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βγάλω σήμα εοτ σε οικοδομική άδεια που έχω βγάλει. Τίτλος άδειας νέο συγκρότημα κατοικιών. Σε περιοχή ΖΟΕ που επιτρέπεται η ανέγερση κατοικίας, κτιρίων κοινής ωφέλειας και εγκαταστάσεων αναψυχής που δεν οχλούν. οποιαδήποτε συμβουλή, καθοδήγηση ή πρόταση δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Didonis Έδιτ Έχεις λάβει την ίδια παρατήρηση κι άλλες φορές. Το προφίλ σου έγινε προφίλ ιδιωτών.
  2. Καλή χρονιά Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βγάλω σήμα εοτ σε οικοδομική άδεια που έχω βγάλει. Τίτλος άδειας νέο συγκρότημα κατοικιών. Σε περιοχή ΖΟΕ που επιτρέπεται η ανέγερση κατοικίας, κτιρίων κοινής ωφέλειας και εγκαταστάσεων αναψυχής που δεν οχλούν.
  3. Τελικά σε 5,8 στρέμματα εκτός σχεδίου, εντός ζώνης οικιστικού ελέγχου πόσα τετραγωνικά χτίζουμε? Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου Didonis
  4. Καλημέρα Μια ερώτηση που αν ξέρετε την απάντηση θα βοηθούσε. Σε εκτός σχεδίου, εντός ζοε θα υπάρχει μείωση 10% στην δόμηση? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παρατήρηση Εάν είσαι Μηχανικός βάλε ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis
  5. Αυτό τη σημαίνει για της ζοε ( ζώνη οικιστικού ελέγχου) ? Μειώνεται η δόμηση? Οπως επίσης κ το ακόλουθο πως επηρεάζει της ζοε? ( Ωστόσο, στα εκτός σχεδίου γήπεδα (οικόπεδα) που θα βρίσκονται σε περιοχές που θα έχουν ολοκληρωθεί τα Τοπικά Χωροταξικά Σχέδια ή άλλα πολεοδομικά «εργαλεία», δηλαδή θα έχουν καθοριστεί για παράδειγμα χρήσεις γης, οι όροι δόμησης και ιδίως ο συντελεστής δόμησης μπορούν να είναι, κατά maximum, ευνοϊκότεροι για τη δόμηση μέχρι και 10%, από τα οικόπεδα εντός σχεδίου ή οικισμού.) Και για την μείωση δόμηση θα δώσουν 2 χρόνια παράταση ή θα έχει άμεση ισχύει με το που θα ψηφιστεί? Πότε υπολογίζουμε ότι θα ψηφιστεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.