Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

giorgia

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giorgia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφε είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις? Πήρα τηλέφωνο στην 4Μ και μου είπαν ότι η ομαδική αγορά ισχύει μόνο για τον ΚΕΝΑΚ και για περιορισμένο διάστημα. Οι τιμές του eshop που αναφέρεις μου είπαν ότι ισχύουν για αγορά παραπάνω απο 1 πακέτων και για τον ίδιο χρήστη.
  2. Από ότι μου είπαν δεν αρκεί να εξοφλήσεις μόνο τη συνδρόμη σου. Υπάρχει συγκεκριμένο κόστος αναβάθμισης για να πάρει κάποιος τους ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ και φαίνεται και στο site της 3dr http://www.3dr.eu/prices.
  3. Πάντως εγώ, που είμαι και νέα σχετικά μηχανικός, δε με ενοχλούν καθόλου τα 300 ευρώ το χρόνο από τη στιγμή που ξέρω ότι μπορώ οποιαδήποτε ώρα να τηλεφωνήσω, να ρωτήσω και να στείλω τη μελέτη μου να την τσεκάρουν. Συν το ότι ότι όσο είμαι συνδρομήτρια έχω δει αλλαγές (εκτυπώσεις, επάρκειες στοιχείων) και έχω δει να παίρνουν σοβαρά τις παρατηρήσεις μου...
  4. Πάντως,αν ζητάς εργασία σε κάποιο μεσαίο-μεγάλο γραφείο, και όχι σε κάποιον μηχανικό που δουλεύει μόνος άρα δέν απασχολεί προσωπικό, μάλλον θα πρέπει να μάθεις πρώτα τα : FESPA γιατί είναι το πιό διαδεδομένο και το STRAD γιατί με αυτό γίνονται τα μεγαλύτερα έργα. Επίσης πολύ μεγάλα γραφεία χρησιμοποιούν, κυρίως για γέφυρες, το Sofistic.
  5. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για ανάλυση ευαισθησίας στο Strad?Άκουσα ότι είναι κάτι πολύ ψαγμένο και θα παρουσιαστεί και στη διημερίδα...Επειδή είμαι εκτός Αθηνών αν πάει κάποιος και μπορεί ας αναφέρει κάτι...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.