Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Angelise

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Angelise's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, σε υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα πλησίον αρχαιολογικού χώρου και σε περιοχή όπου απαιτείται η γνωμοδότηση του Σ.Α, θα γίνουν εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών και επιχρισμάτων (χωρίς τη χρήση ικριωμάτων), τοποθέτησης πλακιδίων σε wc, αλλαγή ταπετσαρίας και χρωματισμοί ξύλινων κιγκλιδωμάτων και κουπαστών. Για την έκδοση βεβαίωσης του άρθρου 30 - Ν.4495/17 απαιτείται η έγκριση της αρχαιολογίας και του Σ.Α εφόσον δεν θα γίνει καμία αλλαγή στις όψεις? (οι όψεις θα βαφτούν με το ίδιο ακριβώς χρώμα) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου, σ' ευχαριστώ που το επιβεβαιώνεις. καλή σου ημέρα!
  3. @Forefatherμου την ζήτησε ο αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής για να έχει ακόμη ένα εργαλείο στα χέρια του ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να αποζημιωθεί ο πελάτης του (η ασφαλιστική δεν τη ζήτησε επίσημα). Για το αυθαίρετο υπόστεγο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει αποζημίωση όπως με ενημέρωσε ο ίδιος, παρόλα αυτά μου ζητήθηκε να κάνω περιγραφή της κατάστασης και εκτίμηση κόστους για όλες τις ζημιές σε νόμιμα και μη.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι, ως νέα μηχανικός θα ήθελα τις συμβουλές σας για το εξής θέμα: μου ζητήθηκε τεχνική έκθεση για ζημιές που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις επιχείρησης λόγω σεισμού η οποία θα δοθεί στην ασφαλιστική (περιγραφή βλαβών και προϋπολογισμός εργασιών αποκατάστασης) .Οι ζημιές αφορούν: 1) διαμπερής ρηγμάτωση 3cm κατά πλάτος επιμήκους εδαφόπλακας Ο/Σ , διαμπερείς και μη ρηγματώσεις σε υπερκείμενη τοιχοποιία από τσιμεντόλιθους σε νομίμως υφιστάμενη αποθήκη 2)καθίζηση και αποδιοργάνωση τμήματος εδαφόπλακας Ο/Σ σε αυθαίρετο ανοιχτό υπόστεγο (εδαφόπλακα Ο/Σ με υποστυλώματα Ο/Σ και μεταλλικό στέγαστρο), καθίζηση χιλιοστών ενός υποστυλώματος που εδράζεται στην παραπάνω εδαφόπλακα χωρίς την ύπαρξη πεδίλου και διαμπερείς ρηγματώσεις στην υπερκείμενη τοιχοποιία πάνω στην οποία εδράζεται το μεταλλικό στέγαστρο. Η τεχνική έκθεση για την ασφαλιστική δεν εξετάζει τη νομιμότητα των κατασκευών, σωστά? Πώς θα πρέπει να χειριστώ/αναφέρω το θέμα του υποστυλώματος που έχει στατικό ρόλο αφού σε αυτό "δένει" το σενάζ της τοιχοποίιας πάνω στην οποία εδράζεται το μεταλλικό στέγαστρο και εφόσον δεν υπάρχει καν στατική μελέτη για αυτό? Μπορώ να κάνω μια περιγραφή και εκτίμηση κόστους των εργασιών που πρέπει να γίνουν χωρίς να εμβαθύνω περισσότερο (αφού για να εμβαθύνω περισσότερο απαιτείται μελέτη) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.