Μετάβαση στο περιεχόμενο

SANDALOS

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

SANDALOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γράψε μου το mail σου και θα στο στείλω οτι απορεία εχεις να μας το πείς. Οτι βοήθεια θέλεις είμαι εδώ.
  2. Ναι θέλω να βγάλω έγκριση τύπου. Μπορείς να με κατατοπίσεις?
  3. Εγω αυτές τις ημέρες ετοιμάζομαι να κάνω έναρξη επαγγέλματος. Είμαι μηχανικός ΤΕ και σχεδίαζα να μπω στο προγραμμα ΝΕΕ 2009. Με αυτά που λέτε μάλλον δεν θα μπορέσω. Τι προτείνετε? Να τρέξω για έναρξη για να προλάβω του 2007 που είναι μέχρι 22/4?
  4. stayros και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Άλλα μου λέει ο ένας και άλλα μου λέει ο άλλος. Στον ΟΑΕΔ τα ίδια. Πραγματικά αν ξέρει κάποιος ας μου πεί και εμένα.
  5. Παιδιά απο οτι ξέρω μόλις άλλαξε η νομοθεσία πανω σε αυτό και στηρίζεται πάνω σε νεα πρότυπα. Επειδή και εγώ ψάχνομαι αν μπορείται στείλτε μου και εμένα το mail. Ευχαριστώ. ([email protected] είναι το mail μου)
  6. Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Δεν έχω κάνει ακόμα έναρξη επαγγέλματος τώρα είμαι στη διαδικασία. Στο site που λες δεν έχει βγεί ακόμα τίποτα εκτός αν εννοείς το περσινό. Εχω επίσης μια απορία ακόμα. Ο πατέρας μου έχει ένα κατάστημα το οποίο είναι αχρησιμοποίητο. Μπορώ να δηλώσω εκεί επαγγελματική έδρα?
  7. Γειά σας παιδιά. Είμαι νέος στο χώρο και εγώ κτλ κτλ. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. μπορώ να μπώ στο πρόγραμμα όταν με το καλό βγεί? Η είναι μόνο για αποφοίτους πολυτεχνικών και πανεπιστημιακών σχολών? Άλλα μου λέει ο ένας και άλλα μου λέει ο άλλος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. thalys σε ευχαριστω παρα πολύ. Το σχέδιο είναι πολύ κατατοπιστικό. Έχω το εξής πρόβλημα τώρα.Μάλλον ο τύπος θα αλλάξει την άδεια για να βάλει και πρατήριο άρτου. Επειδή δεν τον φτάνουν τα τετραγωνικά δεν θα βάλει τελικά τραπέζια. Αυτο εμένα δεν με επηρεάζει απο ότι βλέπω. Το πέρνω ως εμπορικό κατάστημα και απο ότι διαβάζω στη νομοθεσία δεν χρειάζεται μελέτη πυροπροστασίας μονο κάποια σχέδια του χώρου. Το παράξενο που βλέπω είναι οτι δεν γίνεται ούτε αυτοψία απο την πυροσβεστική.
  9. Ναι έχεις δίκιο αυτά μου είπε. Ξέρεις πως συμβολίζονται στα σχέδια όλα αυτα που μου λες. Αν ξέρεις κάποιο site που μπορώ να βρω ένα πρότυπο σχέδιο για να το μελετήσω και να φτιάξω τα δικά μου. Σε ευχαριστώ πολύ!
  10. Παιδιά η άδεια είναι του 1992! Ο χώρος ειναι 32 m2 και ο χώρος που θα μπουν τα τραπέζια είναι περίπου 20 m2 δηλαδή τα άτομα είναι περίπου 15.Απο οτι κατάλαβα θα γίνει αυτοψία στο ζαχαροπλαστείο για να δοθεί το πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Απο το site της πυροσβεστικής βρήκα και την πρότυπη συμπληρωματική μελέτη υγραερίου. Το σύστημα τοπικής εφαρμογής και η τεχνική περιγραφή του ανιχνευτή υγραερίου μου την έδωσε ο fel. Τώρα θα πάω δευτέρα πρωί στην πυροσβεστική να ρωτήσω πόσα σχέδια και πως τα θέλουν σχεδιασμένα πρέπει να πάω. Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με. Είναι η πρώτη μου μελέτη γι'αυτό έχω και τόσες απορείες ελπίζω να με καταλαβένετε.Περιμένω τις απαντήσεις σας.
  11. Aπο οτι κατάλαβα η μελέτη πυροπροστασίας για το ζαχαροπλαστείο θα γίνει απο το http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c85165/doc.file/E_3_1981_el_GR.doc που έχει η πυροσβεστική. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Για το παρασκευαστήριο αρκεί η συμπληρωματική μελέτη υγραερίου? Δεν θέλει μελέτη πυροπροστασίας εκεί? Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας με βοηθάτε πραγματικά!
  12. Αυτό το έχω δει. Το θέμα είναι με την τεχνική περιγραφή αυτο δεν καταλαβαίνω. Μήπως εχεις καμμία ιδέα?
  13. Παιδιά πήγα απο πυροσβεστική και μου είπαν οτι θέλουν συμπληρωματική μελέτη για τη φιάλη υγραερίου που θα υπάρχει στο παρασκευαστήριο του ζαχαροπλαστείου καθώς επίσης και τεχνική περιγραφή του συστήματος κατάσβεσης. Μήπως έχετε ιδέα πως γίνεται αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.