Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Χριστίνα Χριστοφή

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δεν είναι αίθουσα αυτή τη στιγμή, ενοικιάζεται σαν αποθήκη, θα χρειαστεί οπωσδήποτε αλλαγή χρήσης. Όπως και να έχει, κατάλαβα, θα πρέπει να δω το χώρο με μηχανικό. Σας ευχαριστώ πολύ!
  2. Σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγή χρήσης. Θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να βγει άδεια συνάθροισης - χωρίς να είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος- ώστε να αξιολογήσω το χώρο πριν τον νοικιάσω. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  3. Θα χρειαστεί σίγουρα αλλαγή χρήσης. Θα ζητήσω την οικοδομική άδεια από τον ιδιοκτήτη αλλά μετά θα πρέπει να ξέρω τι χρειάζεται για να αξιολογήσω αν ο χώρος κάνει ή δεν κάνει. Αυτό προσπαθώ να βρω - ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να βγει άδεια συνάθροισης - χωρίς άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
  4. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοήθειά σας. Θέλω να νοικιάσω ένα χώρο με άδεια συνάθροισης κοινού για μέχρι 50 άτομα αλλά δεν με ενδιαφέρει να έχω και άδεια υγειονομικού, δεν θα σερβίρεται τίποτα σε αυτό το χώρο ούτε θα πωλείται κάτι φαγώσιμο. Θα είναι μια αίθουσα θεατρικών εκδηλώσεων. Είχα ένα μικρό θέατρο και επειδή είχα και κυλικείο είχα πάρει και άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, η άδεια έκανε ενάμιση χρόνο να βγει και στοίχησε πάρα πολλά χρήματα. Λόγω του covid το θέατρο έκλεισε και τώρα ψάχνω έναν καινούριο χώρο αλλά θα ήθελα να είναι μόνο αίθουσα για 50 θεατές, τίποτα άλλο. Τι άδεια χρειάζομαι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.