Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Θοδωρης10000

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το ταβάνι έχει και αυτό γυψοδανιδα με μόνωση (παλιότερη κατασκευή), στο πάτωμα σε όλο το σπίτι θα μπει laminate με καλό ηχοαπορροφητικο υπόστρωμα και μαζί με τα pvc κούφωματα πιστεύω θα έχω καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού με αυτόν τον τοίχο σε θέματα ηχομόνωσης (απλά επειδή είναι σε κατάσταση σχεδόν οικοδομής τώρα είναι η ευκαιρία να μπει το οτιδήποτε ).
  2. @Pavlos33 δεν είναι κλειστος ο φωταγωγος αλλά να κρατήσω ένα παράθυρο το οποίο δεν θα ανοίγω ποτέ(και να το ανοίξω μυρίζει κλεισούρα) και να δώσω τόσα λεφτά για αλουμίνιο (επισης φως δε μπαίνει ) Συν ότι σε εκείνη το σημείο θα μπει η ντουζιέρα πλέον και το μπάνιο είναι αρκετά μικρό στο δεύτερο ερώτημα το πρόβλημα έρχεται στο ότι ο ο συγκεκριμένος τοίχος είναι ο μόνος που έρχεται σε επαφή με το δίπλα διαμέρισμα απλά το ytong το σκέφτηκα λόγο κόστους πιο φθηνό και πιο στιβαρό (πιστεύω )
  3. (Εγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες) Καλησπέρα σας είμαι σε διαδικασία ανακαίνισης και θα ήθελα να χτίσω το παράθυρο του μπάνιου(θα μπει εξαεριστήρας) Αυτό που ήθελα να ρωτησω είναι τι είναι καλύτερο να μπει τούβλο η άλφα μπλοκ;;; το παράθυρο βλέπει τον φωταγωγό και υπάρχει πρόσβαση και από άλλου. το δεύτερο ερώτημα είναι έχω έναν εσωτερικό τοίχο(μεσοτοιχία με δίπλα διαμέρισμα) που θέλω να του βάλω ηχομόνωση (Πέτροβαμβακα) η ερώτηση εδώ είναι τι είναι καλύτερο να βάλω ytong η γυψοσανιδα μετά ;;;; και στα μου είπαν ότι θα έρθει ο τοίχος 12 εκ περίπου μέσα
  4. Έχεις ενδεικτικό κόστος μια τέτοιας επίβλεψης ;;;
  5. @cvlengnr Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!!! (μένω έκπληκτος με την αμεσότητα των απαντήσεων) Καλό μήνα να έχουμε!!!!
  6. @Overseer Γνωριζω ότι το πιο ορθό ήταν να απευθυνθώ σε μηχανικό αλλά οι εποχές είναι δύσκολες... Η ερώτηση είναι ότι αν υπάρχει πρόβλημα που θα βρίσκεται στον αέρα το δοκάρι;;;(γιατί το δοκάρι ουσιαστικά δεν στηρίζεται πάνω στο τοίχο από τούβλο )Σας ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση σας και είναι αρκετά αυτά που δεν γνωριζω όποτε οτιδήποτε είναι χρήσιμο για εμένα !!!
  7. Καθώς ξεκίνησα σιγά σιγά το γκρέμισμα συνάντησα αυτό μήπως γνωρίζει κανείς περισσότερα ;;;Σε θέματα στατικότητας κατω από το δοκό επι δοκό υπήρχε τούβλο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.