Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

PanosFz6

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

PanosFz6's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πήγα στην ταράτσα να ρίξω μια ματιά, όχι ότι θα καταλάβαινα και πολλά άλλα έτσι να πω ότι προσπάθησα. Είδα ότι στο δίπλα κτήριο, σε απόσταση 4 5 μετρα δλδ, υπάρχει ένα δίπολο στην ταράτσα. Ήταν ο πατέρας μου "ραδιοπειρατης" και έχω μάθει να το αναγνωρίζω και να το ξεχωρίζω από μια απλή κεραία τηλεοράσης. Υπάρχει πιθανότητα να μας κάνει παρεμβολες αυτό; Δεν υπάρχει κανένας νόμιμος ραδιοφωνικός σταθμός εδώ γύρω, άρα σίγουρα είναι πειρατικός. Άρα θα ανοίγει οπότε του κάνει κέφι. Α όντως αυτό φταίει, τιπορω να κάνω εκτός από το να πάω να πιάσω τον τύπο που έχει το δίπολο..?
  2. Όχι δεν υπάρχει ενισχυτής. Αλλά και πάλι ποιος και γιατί να βάλει χρονοδιακοπτη και μάλιστα πριν δέκα μέρες θα το ήξερε η σπιτονοικοκοιρα μου, μόνο αυτή έχει πρόσβαση στη ταράτσα /κεραία. Και δεν την συμφέρει κάτι τέτοιο, ούτε εκείνη έχει τηλεόραση σε ολους μας δεν λειτουργεί
  3. Καλησπέρα σας. Βρήκα τυχαία το φόρουμ, σε αναζήτηση του περίεργου προβλήματος που έχω. Δεν είμαι του χώρου οπότε δεν ξέρω από ορολογίες κλπ. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι εδώ και 2 βδομάδες ξαφνικά χάνεται το σήμα σε κάποια καναλια, σε όλα τα HD αλλά και σε μερικά απλά. Το πρόβλημα το έχω κάθε βράδυ μόνο συνήθως μεταξύ 9 με 12 1 το βράδυ. Δηλαδή όλη μετά έχω άψογο σήμα βλέπω τα πάντα μια χαρά και τις συγκεκριμένες ώρες τπτ. Μενω σε 2 όροφο κτήριο με 3 διαμερίσματα που μοιραζόμαστε όλη την ίδια κεραία και έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα σε όλες τις τηλεοράσεις μας. Αυτό. Το θέμα το είχαμε και πριν 1 χρόνο. Μέχρι που η ιδιοκτήτρια έφερε έναν τεχνικό ο οποίος πέταξε την παλιά κεραία γιατί είπε είχε πρόβλημα, μας έβαλε μια καινούρια και όλα καλά. Τώρα δημιουργήθηκε πάλι το ίδιο θέμα χωρίς εξωγενείς παράγοντες όπως έντονη κακοκαιρία κλπ. Απλά κάθε μέρα κάποιες συγκεκριμένες ώρες χάνουμε όλοι το σήμα. Δίπλα μας υπάρχουν και άλλες ίδιες κατοικίες (ξεχωριστές, με δικές τους κεραίες) και ρώτησα εδώ στη γειτονιά όσους ξέρω και κάνεις δεν είχε ούτε έχει παρόμοιο θέμα. Πήρε λοιπόν η ιδιοκτήτρια και πάλι τον ίδιο τεχνικό να του αναφέρει το πρόβλημα μας ναι της είπε πως δε μπορεί να το εξηγήσει, δεν φταίει η κεραία πάλι και πως ίσως κάποιος στην γειτονιά βάζει σε λειτουργία κάποιο παράνομο μηχάνημα για τηλεόραση και νας δημιουργεί παρεμβολες. Δεν κατάλαβε ακριβώς η γυναίκα οπότε όπως μου το μετέφερε, έτσι το αναφέρω κι εγώ. Κάτι τέτοιο δε μου στέκει όμως γιατί πιστεύω πως πρώτα από όλα θα είχε θέμα και ο γείτονας μου που είναι 3 μέτρα μακριά η κεραία του από τη δική μου. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Έχει καταντήσει σπαστικό κάθε βράδυ να μην έχω τηλεόραση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.