Μετάβαση στο περιεχόμενο

g_dalezios

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

g_dalezios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει ρείθρο πεζοδρομίου. Ο δρόμος είχε κατασκευαστεί αρκετά χρόνια πριν και προφανώς στην οποία μελέτη είχε γίνει δεν είχαν μεριμνήσει για ρείθρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβω σε δημόσιες/άλλες ιδιοκτησίες αυτοβούλως. Έχω ενημερώσει με email, όπως επιτάσσουν οι καιροί την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και η απάντηση εν τάχει ήταν να κάνω εγώ ό,τι ενέργειες που απαιτούνται, εντός της ιδιοκτησίας μου για να μην υπάρχει πρόβλημα. Ό,τι νερό δηλαδή κατεβάζει ο δρόμος να διοχετεύεται στο ρέμα περνώντας μέσα από την ιδιοκτησία μου. Αυτό είναι που δεν μπορώ να κατανοήσω. Είμαι υποχρεωμένος να δέχομαι όλα τα όμβρια της περιοχής;
  2. Καλησπέρα, Χτίζω ως ιδιώτης μία νέα οικοδομή. Όταν βρέχει τα όμβρια από τον δημοτικό δρόμο μέχρι πρότινος περνούσαν μέσα από το οικόπεδο, όντας χωρίς περίφραξη, για να καταλήξουν σε ξηρόρεμα που βρίσκεται παράλληλα με το δρόμο. Λόγω της ανέγερσης της οικοδομής και προς αποφυγή "λασπόλουτρου" κατά την εκτέλεση εργασιών δεν αφήνω τα νερά που κατεβάζει ο δρόμος από το βουνό λόγω βροχής να περνάνε μέσα από το οικόπεδο με αποτέλεσμα αυτά να λιμνάζονται στο δρόμο. Η ερώτηση είναι η εξής, οφείλει ο Δήμος να πραγματοποιήσει μελέτη ώστε να οδηγήσει τα όμβρια της περιοχής στο ρέμα ή πρέπει εγώ να το κάνω και όλα τα νερά από το βουνό να περνάνε μέσα από την οικοδομή μου; απλά σκεπτόμενος θα μπορούσε να κατεσκευάσει ένα δίκτυο απορροής των νερών της βροχής στην άκρη του δρόμου και να τα οδηγεί στο ξηρόρεμα απο γειτονικό δρόμο χωρίς να περνάει μέσα από παρακείμενες ιδιοκτησίες. Τα δεδομένα είναι ότι το οικόπεδο είναι εντός οικισμού. Έχει γίνει προσωρινή οριοθέτηση του ρέματος από τη μεριά που συνορεύει με αυτό. Το ρέμα είναι παράλληλο με το δρόμο και το οικόπεδο βρίσκεται μεταξύ τους. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν άλλες ιδιοκτησίες. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.