Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

human

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Χαλάνδρι

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

human's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το έχω δουλέψει παλιότερα αυτό το σκάνερ και υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα με τους οδηγούς (drivers) του. Πήγαινε εδώ (http://www.mustek.com.tw/Support/) και κατέβασε αυτούς που νομίζεις οτι θα δουλεψουν. Αν συνεχίζεις να έχεις ίδια προβλήματα...Στείλε μου για να σε βοηθήσω
  2. γενικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερο και χειροτερο απο προγράμματα της ίδιας κατηγορίας. Απλά είναι διαφορετικά για χρήστες με διαφορετικά γούστα.
  3. γειά σου Χάρη χαίρομαι που σε βλέπω . Εγώ δεν ξέρω να σου πω ακριβώς το κόστος τους αλλα φανταζομαι ότι το All Plan είναι πιο φτηνό. Για το 2ρο που είπες πάλι δεν είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω γιατί η μία λέγεται Nemetchek και η άλλη Graphisoft (η τελευταία έχει το archicad).
  4. αγαπητέ θανάση έχεις λάθος εντυπώσεις για το πρόγραμμα. Απλά κάθε πρόγραμμα έχει τα κουμπιά του. Υπάρχουν και το Αrchicad και άλλα πολλα προγραμματα που μπορεις να δοκιμασεις και ίσως τα συμπαθήσεις περισσότερο. Και όταν αποφασίσεις ίσως να ήταν καλύτερο να κάνεις είτε μαθήματα σε αυτό, είτε να εξασκηθείς καλά με τα βοηθηματα που έχει. To Revit για μένα είναι ένα πολύ απλό αλλά συναμα δυσκολο πρόγραμμα αμα δεν μπείς στην λογική του. Η Αutodesk βασίζεται στα training centers σε καθε πόλη και ανταλλάζει 'ψωμί'. Ο Λουλάκης που λες ότι είναι γνώστης έχει τμήμα για το Revit. γιατι δεν πας? μπορείς να δοκιμάσεις επίσης και το all plan της nemetchek που έχω ακούσει πολλούς ευχαριστημένους. Δες τα όλα και μετα εσύ και μόνο ξέρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.
  5. Πολύ σωστά τα λες Χάρη. Από άλλες εταιρίες έχει κανείς εμπειρίες με το Service? H HP έχω ακούσει οτι μπορείς να της δώσεις το πλοττερ το παλιό που διαθέτεις (της ΗP εννοειται) και να παρεις το πιο καινουργιο μοντελο που θες με έκπτωση... Αληθεύει? Ξέρει κανείς?
  6. δεν ξερω κατι το ιδιαιτερο, αν και εγω θα ηθελα να μάθω αν υπάρχει, αλλα μπορεις να το κανεις και με προγραμματα οπως το Archicad,Nemetschek All Plan, 3d Studio Max κ.α. προγραμματα γενικως που σου επιτρεπουν τον 3δ σχεδιασμο και τον μοντελισμο.
  7. Σε ευχαριστω Adavis για την προταση. Το εχεις εσυ ο ιδιος και εισαι ευχαριστημενος? (ηταν η πιθανοτερη επιλογη μου παντως)
  8. Χαιρεται, ενδιαφερομουν για αγορα πλοττερ σε μεγεθος Α0. εχετε να μου προτεινεται κατι συγκεκριμενο? με νοιαζει πρεπει να πω πολυ η υποστηριξη που δινει η εταιρια γιατι στο μερος που θα παει δεν θα υπαρχει σερβις και η μεταφορα δεν θα ειναι ευκολη. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστω!
  9. αν δουλευε...η ιστοσελιδα λεει ειναι υποκατασκευη. Ανακατασκευαζεται?
  10. Απορία: πως μπορει να εχει προσβασει κανεις στα UCLASS των πανεπιστημιων αν δεν ανηκεις εκει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.