Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

savvoukos_gado

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

savvoukos_gado's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω πολυ για την απαντηση.βεβαια δεν ειμαι ακομα σιγουρος,αφου δεν ξερω και ποσα μορια θα πιασω.αυτο βεβαια ειναι αλλο θεμα.παντως ειναι σιγουρο πως θα δηλωσω και τις 2 σχολες στο μηχανογραφικο!!
  2. τελικα τοτε τι θα ηταν καλυτερο???με την προυποθεση οτι μπορω να κατσω θεσ/νικη???
  3. Βασικο προβλημα μου ειναι η μετακινηση σε αλλη πολη...Το τμημα Μηχανικων Περιβαλλοντος ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον,αλλα υπαρχει και ενα σχετικο με το περιβαλλον μεταπτυχιακο στο Α.Π.Θ. που εχει σχεδον τα ιδια μαθηματα.Τωρα,διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν υπαρχει κατευθυνση περιβαλλον στα τελευταια εξαμηνα οπου καλυπτεις τον τομεα ''χημεια,αποβλητα κ.τ.λ.''?Τα κενα δηλαδη μπορουν να καλυφθουν,να μετατοπιστει η βαρυτητα στον κλαδο που θελω να ακολουθησω??Γιατι αν δεν δινεται η δυνατοτητα αυτη,υπαρχει προβλημα!!! Απ'οτι ξερω ζητειται πιο πολυ η υλη της 2ησ λυκειου,που οσο και αν ακουγεται αστειο,ειναι και η πιο απιτητικη.Ευτυχως ειμαι στη θετικη κατευθυνση!!
  4. Δεδομενου οτι ειμαι μαθητης της γρμανικης σχολης θεσ/νικης και θα παρω μαζι με το ελληνικο και ενα αντιστοιχο γερμανικο απολυτηριο,αρα και δυνατοτητα εισαγωγης σε γερμανικο πανεπιστημιο με ολα τα bonus ενος γερμανου φοιτητη,πιστευετε οτι μπορω να βρω κατι σχετικο με το περιβαλλον να σπουδασω????γιατι λεφτα δεν υπαρχουν....
  5. δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωμενος καθηγητης και ας πηγαινω σε ιδιωτικο σχολειο.αλλα αυτο μας παραπεμπει σε μια αλλα συζητηση.καλυτερα να συμβιβαστω με τη δικη μου σχετικη ερευνα.τωρα οσον αφορα την ειδικευση ως μηχανικος περιβαλλοντος...μπορει να ασχοληθει καποιος με τη διαχειριση των αποβλητων και των σκουπιδιων για παραδειγμα ή να συμμετεχει σε ερευνες για αναζητηση ανανεωσιμων πηγων ενεργειας??
  6. φοιτω στη 2α λυκειου,θεσσαλονικη, και τον τελευταιο καιρο ανησυχω παρα πολυ για τις σπουδες που θα ακολουθησω...το συγκεκριμενο επαγγελμα θα με ενδιεφερε ειλικρινα παρα πολυ,καθως με διατρεχουν συνεχεις ανησυχιες για το θεμα-περιβαλλον και πιστευω πως ειναι μια καθαρα αξιοπρεπης σχολη με μελλον και μεγαλες ευκαιριες ανελιξης.βεβαια,εφ'οσον υπαρχουν 2 μονο σχολες στην ελλαδα,μια στα χανια και μια στη ξανθη,δεν ξερω τι να διαλεξω κρινοντας απο το επιπεδο του καθε πολυτεχνειου και της φοιτητικης ζωης!! πλζ οποιος γνωριζει κατι σχετικα με τη ζωη στη ξανθη και στα χανια....και τα αντιστοιχα πολυτεχνεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.