Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Draf

Members
  • Περιεχόμενα

    55
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Draf's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. μηπως ειχαν τιποτα επιδοματα που εξαιρουνται απο την εισφορα αλληλεγγυης; Γιατι αυτο κοιταει, το εισοδημα επιβολης εισφορας αλληλεγγυης. Η εγινε καμια πατατα στην αιτηση και δε δηλωθηκε το οικογενειακο εισοδημα (δε μπηκε το ΑΦΜ του/της συζηγου/συβιου-ας) γιατι δεν ενεργοποιηθηκε η αντιστοιχη επιλογη στην οικογενειακη κατασταση στα βασικα στοιχεια ωφελουμενου.
  2. Ασχετο, αλλα κινουνται σχετικα γρηγορα οι Τραπεζες. 5-6 αιτησεις εχουν ηδη παρει προεγγκριση δανειου σε ποσο, 3-4 εργασιμες;
  3. αυτο το κομματι της πλατφορμας σχεδιαστηκε απο τις τραπεζες. ενημερωσε τον πελατη σου να επικοινωνησει με την τραπεζα του, σε αντιστοιχη περιπτωση (συνταξιουχου) αυτο εκανε.
  4. αριθμητικος ελεγχος γινεται μονο. Ποιοτικος γινεται πριν βγει η αποφαση υπαγωγης.
  5. Επιλαχωντες; Γιατι να υπαρξουν "επιλαχωντες" οταν το ιδιο το προγραμμα λεει οτι αδιαθετα κονδυλια πανε αυτοματα στον επομενο κυκλο Δες την παρουσιαση του προγραμματος απο την Σδουκου ... οσοι την ειχαν δει ελεγαν και εδω και αλλου οτι καταθεση δικαιολογητικων θα γινει το Μαρτιο. Που λες να το ξερανε? Λες να διαβασαν τον καφε?
  6. εξ αρχης αυτος ηταν ο προγραμματισμος. Δικαιολογητικα αφου συμπληρωθουν οι αιτησεις και κλεισει συνολικα το συστημα, το ειχαν πει και στη σχετικη βιντεο-κονφερανς-παρουσιαση του προγραμματος.
  7. o προυπολογισμος και το ποσο επιδοτησης δεν αλλαζουν. Εντος του προυπολογισμου, και αφου το 2ο ΠΕΑ βγαζει οτι επιτευκτηκε ο ενεργειακος στοχος υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις/αλλαξεις με τις παρεμβασεις, απλα ξερεις οτι αν πχ εχεις παρει εγκριση για 25,000 (λεμε) και παρουσιασεις τιμολογια για 26,000 το χιλιαρικο θα πληρωθει απο την τσεπη του ωφελουμενου.
  8. Οι τροποποιησεις στο Ε9 ειναι δωρεαν (δε χρεωνεται το 100ευρω). Γιατι δε τα φτιαχνετε να ειναι σωστα να τελειωνετε ΄;
  9. Τυπικα η αιτηση ειναι κατ αρχην εγκεκριμενη, το ποσο που της αναλογει εχει δεσμευτει απο τον προυπολογισμο. Μετα τον ελεγχο των δικαιολογητικων ειναι προς υπαγωγη, και μετα βγαινει η αποφαση υπαγωγης βαση της οποιας προχωραει ο δικαιουχος στις παρεμβασεις. Και απο την ημερομηνια εκδοσης της οποιας αρχιζει να τρεχει το 12μηνο μεσα στο οποιο πρεπει να ολοκληρωθουν οι παρεμβασεις. Αλλα συνοπτικα, ναι τωρα ολοι οι επιτυχοντες και οι μηχανικοι των περιμενουν να ξανανοιξει η πλατφορμα προς εισαγωγη δικαιολογητικων. Σχετικο email θα σταλει στους δικαιουχους και στους οποιους συμβουλους εχουν δηλωσει.
  10. Ολες οι αιτησεις κλειδωνουν, οταν τελειωσει οοολος ο κυκλος (με τις πολυκατοικιες) θα ξανανοιξει το συστημα να μπουν τα δικαιολογητικα. Δεη, αδειες, νομιμοποιησεις. Μετα θα βγει η αποφαση υπαγωγης. Κατα Μαρτιο μερια λεει το αισιοδοξο σεναριο.
  11. Τα κλιματιστικα ειναι στην κατηγορια Θερμανσης/Ψυξης η οποια επιτρεπει αναβαθμιση, αρα αντικατασταση. Η εξωτερικη πορτα με η χωρις υαλοπινακα παει 1. Α, Β η Γ (αναλογα το υλικο που θα επιλεξεις) 2 Εξωστοθυρα.
  12. φανταζομαι οτι αφου υπαρχει το προαπαιτουμενο να χρησιμοποιειται ως κυρια κατοικια, η μη ηλεκτροδοτηση την εξαιρει. Γιατι μεταξυ μας, μη κοροιδευομαστε, στο 2020 δεν νομιζω να υπαρχει ακινητο που χρησιμοποιειται ως κυρια κατοικια καποιου και δεν εχει ηλεκτροδοτηθει ποτε, ασχετο με το τι δηλωνεται στο Ε1
  13. απο το FAQ (https://exoikonomo2020.gov.gr/documents/10182/0/Συχνές+Ε%26Α+Εξοικονομώ+Αυτονομώ.pdf) 20. Ερ. Υπό κατασκευή ή ημιτελείς κατοικίες εντάσσονται στο Πρόγραμμα; Απ.: Ημιτελείς κατοικίες δεν είναι επιλέξιμες για το Πρόγραμμα. Όταν το Πρόγραμμα αναφέρεται σε «κατοικίες», νοούνται οι αποπερατωμένες και ήδη ηλεκτροδοτημένες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.