Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

amakon

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

amakon's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επίσης, η φυσική του λυκείου (κυρίως στο κομμάτι ηλεκτρισμού-ηλεκτρομαγνητισμού) μοιάζει με αυτή του πανεπιστημίου; Μπορώ να βασιστώ στην ιδέα που έχω για τον τομέα αυτό για να διαλέξω σχολή;
  2. Γεια σας, είμαι μαθήτρια της γ' λυκείου και σύντομα θα χρειαστεί να διαλέξω σχολή, όμως δε ξέρω ποια. Πρώτα, να σας πω ότι μου αρέσει πολύ η φυσική, ιδιαίτερα το στερεό και τα ρευστά. Η πληροφορική φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού. Τα μαθηματικά τα βρίσκω, επίσης, ενδιαφέροντα. Τη χημεία ομολογουμένως τη βαριέμαι λίγο. Έχοντας τις παραπάνω πληροφορίες υπόψη, ελπίζω ότι θα μου δώσετε την άποψή σας. Έχω ακούσει ότι η σχολή ημμυ έχει πολύ καλή αποκατάσταση, αλλά είναι πολύ δύσκολή και αυτό με αγχώνει γιατί δεν έχω γνώσεις υπολογιστών. Η σχολή πολιτικών μηχανικών μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα (είδα το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα πιστεύω θα μου άρεσαν). Τέλος, για τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών έχω ακούσει ότι δεν αξίζει πλέον και ότι δεν ταιριάζει σε κορίτσια(...). Πέρα από αυτά με απασχολεί και το ζήτημα της πόλης. Είμαι από μικρή πόλη της Μακεδονίας και δε ξέρω αν θέλω να βάλω την Αθήνα. Η σχολές είναι καλύτερες στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη; Ποιές σχολές έχουν καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση; Ποιές στην Ελλάδα και ποιές στο εξωτερικό; Έπεσαν πολλές ερωτήσεις XD. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.