Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

antrinio

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by antrinio

  1. Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμουν για εξωτερικό. Είμαι από νησί οπότε σε κάθε περίπτωση (είτε παραμείνω στη σχολή είτε ξανά δώσω) θα βρίσκομαι «εκτός βάσης» και υπάρχουν έξοδα που πρέπει να καλυφθούν( σπιτι,σίτιση κλπ). Το εξωτερικό όμως το φοβάμαι λίγο. Συν ότι δεν έχω «ψαχτεί» τόσο για έξω και επίσης τα έξοδα θα πολλαπλασιαστούν και δεν θελω να επιβαρύνω τόσο πολυ τους γονεις μου. Ίσως φταίει που κοιτάω πρωτίστως τα αρνητικά. Δεν ξέρω.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ, τον καθένα ξεχωριστά, για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε! Είναι πολύ σημαντικές οι αναρτήσεις σας για εμένα και θα ζυγίσω όλες τις επιλογές ώστε να πράξω ανάλογα.
  3. Ναι με συγχωρείτε, το διατύπωσα λάθος. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Να είστε πάντα καλά!
  4. Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Επομένως προτείνετε να συνεχίσω μέχρι να αποφοιτήσω και μετά να το δω για αρχιτεκτονική;
  5. (το θέμα μεταφέρθηκες στην παρούσα ενότητα από τα Τοπογραφικά Χωροταξικά Didonis) Καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα και γενικά στον χώρο αυτό. Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Π.Θ. Η αλήθεια είναι πως παρόλο που βρίσκω ενδιαφέρον στην σχολή μου, δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αφού απέτυχα στις πανελλήνιες είχα σαν πλάνο να αποφοιτήσω την σχολή και έπειτα να δώσω κατατακτήριες για Αρχιτεκτονική. Όμως με μια δεύτερη ματιά, το θεωρώ εντελώς λάθος σαν ιδέα. Θα ξοδέψω πολύ σημαντικό χρόνο και πολλά χρόνια και θα φτάσω 28 χρονών μέχρι να έχω τα πτυχία στα χέρια μου, συν τα χρόνια που θα χρειαστούν μέχρι να δουλέψω. Το θέμα είναι πως αγαπώ την αρχιτεκτονική. Αυτό είναι το όνειρό μου και το μόνο επάγγελμα που μπορώ να με ονειρευτώ να ασκώ. Οπότε θα ήθελα και την γνώμη σας. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Υπομονή και να ακολουθήσω το πλάνο μου ή να τα παρατήσω όλα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.