Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Nikos Kallergis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nikos Kallergis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με γριφους μιλας γεροντα. Αν θελεις και αν μπορεις σε παρακαλω, απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα ή οποιος αλλος γνωριζει επι του θεματος ειναι ευπρόσδεκτος. Αυτο που εστειλες το εχω ηδη υποψιν μου.
  2. Δηλαδη καθε 2 χρονια δινει το κρατος αδεια για παρκα? Οταν λεμε μειοδοτικό διαγωνισμό τι εννοουμε? Τι ''προσόντα'' - ''δικαιολογητικα'' πρεπει να εχω σε σχεση με αλλους για να παρω αδεια? Νομιζα οτι ολοι οσοι θελουν και εχουν τα χρηματα και τα καταλληλα οικοπεδα να το κανουν, παιρνουν αδεια κανονικα.
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μάθω ορισμένες πληροφορίες σχετικά με επένδυση σε φωτοβολταϊκό πάρκο, από κάποιο άτομο που έχει ήδη τέτοια επένδυση, είτε είναι εγκαταστάτης, είτε είναι γενικά καλός γνώστης του θέματος γιατί έχει ασχοληθεί σοβαρά με το όλο ζήτημα. Όπως για παράδειγμα τα είδη των πάνελ τις αποδόσεις και τα κόστη τους, τις συντηρήσεις και τα κόστη εγκατάστασης τους, τον χρόνο ζωής τους, τις τιμές αγοράς για την πώληση του παραγόμενου ρεύματος και από τι εξαρτώνται, την επιλογή της περιοχής σε συνάρτηση με την διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, το ύψος των επιδοτήσεων και την διαδικασία απόκτησης τους, τα ποσοστά φορολόγησης επί των κερδών. Δεν κατάφερα να βρω κάποιο άλλο πιο σχετικό forum για το θέμα, αν εσείς γνωρίζετε κάποιο, θα σας ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.