Μετάβαση στο περιεχόμενο

Metridis

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΣΤΑΜΑΤΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Metridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Να αναφερθώ και γω στο θέμα, όπως πληροφορήθηκα από την πολεοδομία την Δευτέρα. ότι οι εξαιρέσεις παρ. 5 (αα), (αβ), (αγ), ισχύουν και στα νέα κτίρια κατοικίας, Επίσης με ενημέρωσαν ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε σε τριώροφη μονοκατοικία την θέση του αμαξιδίου 0,80*1,30 μπροστά από το ασανσέρ. Και να αφήσουμε όδευση διαφυγής δίπλα.
  2. Καλημέρα και απο εμένα. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτο το site και μπορουμε να ενημερωθούμε τι γίνεται ρε παιδιά γιατί αλλιώς...... Καλη συνέχεια σ όλους μας
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Σε υφιστάμανο πέτρινο μαντρότοιχο, ύψους 1,00μ, θέλει ο πελάτης μου να τοποθετήσει κάγκελο. Παω με 48 ενημέρωση έτσι δεν είναι. Γιατι στην μικρή κλίμακα δεν αναφέρεται πουθενά για τοποθέτηση κικλιδώματος. Επίσης σε 3 πολεοδμίες που βρέθηκα για διαφορετικές δουλειές έδωσαν 2 διαφοερτικές απαντήσεις. Καμιά άποψη? Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Didonis.
  4. Εκπληκτικό αποτελέσμα. Σ ευχαριστούμε πολύ!!
  5. Καλή χρονιά και απο εμένα! Να ήμαστε ολοί καλά και με πολύ κουράγιο γιατί θα το χρειαστούμε. Θα ήθελα την βοήθεια σας, διότι δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Θέλω να βγάλω αμοιβές και δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η κατάλληλη εργασία για τον 4178. Βρισκω στους ''χωρους'' για το 4014, αλλά πουθενά για τον 4178. Μήπως ακολουθώ λάθος διαδρομή? και δεν μπορώ να προχωρήσω να κάνω υπαγωγή αν δεν έχω το α/α απο τις αμοιβές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
  6. Καλησπέρα και από εμένα. Αφού διάβασα ότι μπορούσα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με ένα αυθαίρετο που μου έχει προκύψει. Έχω ένα υπόγειο 110τμ, του οποίου η στάθμη ήταν 2,00μ κάτω από την επιφάνεια του Φ.Ε. Δυο κάθετες πλευρές του είχαν την ράμπα για το υπόγειο. Τώρα όλο το υπόγειο είναι ξεμπαζωμένο και είναι βασικά ισόγειο με μόνο την μια πλευρά 20 πόντους μέσα στο έδαφος. Η χρήση του υπογείου στην Ο.Α. ήταν για μια αποθήκη, μια αποθήκη καύσιμων, το λεβητοστάσιο και γκαράζ. Τώρα είναι ένας ενοποιημένος χώρος, χρήσης γκαράζ. Κάτω από το μπαλκόνι του ισογείου και σε επέκταση του υπογείου, έχει φτιαχτεί χώρος 42τμ ο οποίος ο μισός είναι κάτω από το μπαλκόνι και ο άλλος μισός εξέχει αυτού. Σκέφτηκα να το πάω ως εξής: Για τα 110τμ του υπογείου Υ.Δ Κ.Χ και ξεμπάζωμα με μια παράβαση κατ 13, δηλαδη 500 ευρώ. Για τα 42τμ Υ.Δ και Υ.Κ. πάλι Κ.Χ. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει Υ.Υ . Αν υπάρχει τι βάζω σαν Υ.Υ?? Και δεύτερον λόγο του ότι το υπόγειο είναι γκαράζ, ασχέτως αν είναι ισόγειο πλέον, μπορώ να το βάλω σαν Β.Χ?? Πως αποδεικνύω ότι είναι γκαράζ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Κυριοι και κυριες και εγω με την σειρά μου, έχω πάθει ζημιά στο plotter μου, μοντέλο hp 500ps designjet. Ο εσωτερικός ιμάντας που μετακινεί την κεφαλή με τα μελάνια έχει κοπεί σχεδόν. Επειδή μου ζήτησαν αρκετά λεφτά για ενα ανταλλακτικό που έχει 55 ευρώ, λέω να το αγοράσω μόνο του και να το βάλω γω. Μπήκα στο site που προαναφέρθηκαν παραπάνω αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καμιά ιδέα? Ευχαριστω!
  8. Αυτο απο ότι αντιλαμβάνομαι, το λες με την λογική, οτι όποτε χρειαστεί να κάνει την προσθήκη τότε μπορεί να κάνει και την αλλαγη χρήσης. Παρολ' αυτα, αν θέλουν μπορούν να το κάνουν και τώρα? Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  9. Καλημέρα και από εμένα. Έχω να αντιμετωπίσω την εξής υπόθεση: Σε ισόγεια κατοικία του 76 με αντίστοιχο υπόγειο χρειάστηκε να βγει άδεια για προσθήκη πρώτου ορόφου το 2000. Το υπόγειο ήταν και παραμένει άδειο, καθαρά αποθηκευτικός χώρος αλλά!!!! είναι βέβαια ξεμπαζωμένο! Μετά από την αντίστοιχη αυτοψία, ζητήθηκε να μπει και το υπόγειο στην άδεια που θα κατέθεταν, και να γίνει νομιμοποίηση τμήματος αυτού, αφού το υπόλοιπο τμήμα του υπογείου δεν είναι προσβασιμο. Με αυτήν την κίνηση τα τετραγωνικά του υπογείου μέτρησαν στο Σ.Δ. Η άδεια προχώρησε κανονικά και εκδόθηκε και μάλιστα πλέον σχεδόν αποπερατώθηκε ο πρώτος όροφος. Το ερώτημα είναι το εξής: ο πελάτης τώρα ζητεί να κριθεί το υπόγειο πάλι Β.Χ ώστε να κερδίσει πίσω τα τμ που προσμέτρησαν στο Σ.Δ. Να διευκρινίσω ότι το υπόγειο θα μπαζωθεί όλο, μέχρι το υψόμετρο που πρέπει βάση ΝΟΚ, ώστε να μπορέσω να το δικαιολογήσω. Ξέρετε καθόλου αν είναι αυτό εφικτό?! Ένας χώρος από Κ.Χ. να γίνει Β.Χ???? Και ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστω
  10. Να κανω και γώ μια ερωτησούλα. Δημιουργία σοφίτας με μέγιστο ύψος το 1,50 στη μεση και 0,80 στο πλάι και συνολικη επιφάνεια σοφίτας 20τμ. Καθαρά αποθηκευτικός χώρος. Τι υπέρβαση βαζω? Υ.Δ. ? ειναι Β.Χ? υπέρβαση ύψους δεν έχω. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.