Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΧΑΗΛ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜΧΑΗΛ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

  1. Έχεις λάθος. Έχω βάλει δύο κατοικίες της ίδιας ιδιοκτήτριας μία κύρια και μία κύρια δευτερεύουσα. Ξαναδείτε το στον οδηγό.
  2. Συμβουλευτείτε τον οδηγό. Μπαίνουν κύριες και δευτερεύουσες κύριες κατοικίες φτάνει να τις έχουν δηλώσει στο Ε-1
  3. Κύριε συνάδελφε υπάεχει κάτω ακριβώς από τον κωδικό της κύριας κατοικίας στοΕ-1. Επίσης συμβουλέψου το πρόγραμμα.
  4. Ναι εφ΄ όσον η μία αποτελεί κύρια κατοικία στο Ε-1 και η δεύτερη έχει δηλωθεί στι Ε-1 ως δευτερεύουσα κύρια κατοικία
  5. Για ενημέρωση της ομάδας σας λέω ότι εχθές σχηματήστηκε δικογραφία η οποία πήρε τον δρόμο της για την Εισαγγελία Ρεθύμνου. Ετοιμαζόμαστε με το ΤΕΕ δυτικής Κρήτης και το ΤΕΕ Ηπείρου να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα. Όποιος θέλει να συμμετέχει αφήνω εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας μου κιν 6909978958 και [email protected] Δεν είναι απαραίτητο να συμβάλλετε με χρήματα. Σίγουρα όμως θα θέλαμε την επώνυμη υποστήριξη σας. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  6. Χρόνια πολλά. Το θέμα δεν είναι πρωσοπικής εκτίμησης μας αλλά καθαρά νομικό. Πρόγραμμα που πατάει επάνω σε κρατική ιστοσελίδα με σκοπό την παρέμβαση είναι ποινικό αδίκημα. Αυτό ήταν το λεπτό σημείο της μηνυτήριας αναφοράς μου και μην το απαξιώνετε εύκολα. Δείτε την πραγματική εικόνα χωρίς τα γυαλιά του προσωρινού συμφέροντος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.