Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρτεμις1992

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τα κουφώματα έχουν στερεώσει και με βίδες μου είπε. Δυστυχώς οταν αποφάσισα να προχωρήσω σε ανακαίνιση δεν γνώριζα σε ποιον να απευθύνω οπότε έβαλα αγγελία σε site επάγγελματιων. Ήρθαν 2, 3 αλλα κανένας δεν ηταν μηχανικός. Μου φάνηκε ο πιο σωστος και έτσι συνεργάστηκαμε. Έχουμε όμως πολλά θέματα στη συνεργασία μας... Εκτός των κουφωμάτων!!!
  2. Καλησπέρα σας, Οι παλιές μαρμάρινες ποδιές έχουν αφαιρεθεί γιατί ειχα ζητήσει επανειλημμένα να αντικατασταθουν. Όμως τα αλουμίνια τοποθετήθηκαν πριν μπουν τα καινούργια μάρμαρα. Λυπάμαι αλλα δεν γνωρίζω να σας απαντήσω εαν έχουν μπει βίδες. Είμαι εντελώς άσχετη με κατασκευαστικα θέματα και οι εργασίες γίνονται ωρες6που εργάζομαι. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι έχουν γίνει κακοτεχνιες. Στην φωτογραφία φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί κομμάτι του πορολιθου. Δεν ξέρω εαν σας βοηθαει να βγάλατε κάποιο συμπεράσμα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας, Οι παλιές μαρμάρινες ποδιές έχουν αφαιρεθεί γιατί ειχα ζητήσει επανειλημμένα να αντικατασταθουν. Όμως τα αλουμίνια τοποθετήθηκαν πριν μπουν τα καινούργια μάρμαρα. Λυπάμαι αλλα δεν γνωρίζω να σας απαντήσω εαν έχουν μπει βίδες. Είμαι εντελώς άσχετη με κατασκευαστικα θέματα και οι εργασίες γίνονται ωρες6που εργάζομαι. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι έχουν γίνει κακοτεχνιες. Στην φωτογραφία φαίνεται ότι έχει αφαιρεθεί κομμάτι του πορολιθου. Δεν ξέρω εαν σας βοηθαει να βγάλατε κάποιο συμπεράσμα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Έχω την εντύπωση οτι δεν έχει γίνει σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου στην κατοικία που ανακαινίζω. Τα παλιά ξυλινα κουφώματα πατούσαν πάνω σε μαρμάρινες ποδιές οι οποίες ηταν σπασμένες και ειχα ζητήσει να αλλαχτούν. Ο εργολαβος που είναι υπεύθυνος για την ανακαίνιση έβαλε εξωτερικά κουφωματα χωρις να εχει αφαιρέσει τα μάρμαρα. Στη συνέχεια, κατόπιν δικής μου επιμονής για αλλαγη των μαρμάρων, τα αφαίρεσε και χωρίς να έχουν τοποθετηθεί τα καινούργια εχει βαλει τώρα και τα τζάμια. Βρίσκω λίγο ανορθόδοξη την σειρά αυτή. Επίσης υπάρχει κενο περιμετρικά των κουφωμάτων το οποίο δεν μπορω να καταλάβω εαν οφείλεται σε λάθος διστάσεις ή έτσι πρέπει να είναι. Παρακαλω πολύ βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω που αλλού να απευθύνω και πιστεύω ότι με δουλεύουν!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.