Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

korakasnek

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

korakasnek's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόλις δικαιώθηκαν κ. Φιλιππίδη. Συγχαρητήρια και παλι. Σας έστειλα και SMS εδώ και αρκετό καιρό.
  2. Αν διαβασατε την αιτιολόγηση μιλάει για προβληματα πλατφορμας. Για μήνυση του κ. Φιλιππιδη από Ρέθυμνο ουτε λογος... Κάνει τζιζ..... Μήπως η δίωξη ηλεκτρονικόυ εγκλήματος βρήκε κάτι??? Κάτι που θα προκαλεσει εκ νέου ρεκόρ σε εκλογική περιφερεια που εκλέγεται ο νέος Υπουργός?
  3. Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Φιλιππιδη για το σθένος του να κάνει μήνυση ουσιαστικά στο Υπουργείο. Γνώριζε είμαι σίγουρος το bullying p που θα δεχτεί από τα γνωστά παπαγαλακια της εξουσίας. Τραυλιζουν τα ΤΕΕ στην Κρήτη ακουγοντας τη χρήση παρανομων λογισμικών. Γνωρίζετε γιατί? Γιατί αρκετά έχουν προμηθευτει τέτοιο λογισμικό. Από ποιον? Γιατί κάποιος αφελής ανέφερε ο, τι οποίος τα ανακάλυψε πρεπει να βραβευτεί με Νόμπελ... Εχω προβλημα υγείας πχ... Ένα χέρι και λίγα χρήματα. Ζω με τη μανα μου σε σπίτι του 1970...Μπαζει κρυο το χειμώνα, σκαμε το καλοκαίρι... Οικογενειακό εισόδημα 8.900 ευρώ... Και θέλω να επθδοτηθω... Αν γίνω γρηγορος μπορώ... Και κάνω practice 3 μερόνυχτα... Τελειώνω την αίτηση 10 και 10...και είμαι έξω... Το Υπουργείο ανακοίνωσε 10:13....Γιατι????? Συγχαρητήρια κ. Φιλιππιδη... Εχω λίγα αλλά έχω χρήματα για τα έξοδα της μήνυσε ως.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.