Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eng_Ter

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Eng_Ter

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, Σε άδεια του 1979 για διαμέρισμα πολυκατοικίας έχω μόνο το στέλεχος και βεβαίωση πολεοδομίας ότι δεν βρέθηκε ο σχετικός φάκελος. Στο στέλεχος υπάρχει θεώρηση με υπογραφή προϊσταμένου άνευ αυτοψίας. Ωστόσο στον έλεγχο φέροντος οργανισμού και στον τελικό έλεγχο είναι κενό. Επίσης διαθέτω κάτοψη σύστασης προ 83 το οποίο έχει γίνει από την εταιρία που την κατασκεύασε. Η κάτοψη σύστασης συμφωνεί με την πραγματική κατάσταση ωστόσο δεν μπορώ να την λάβω υπόψη για έλεγχο νομιμότητας. Θα το αντιμετωπίζατε ως εξολοκλήρου αυθαίρετο κατ2 όπως ορίζεται Α99 παρ. στ (ββ); Να σημειώσω ότι μετά από έρευνα δεν εντοπίστηκε τίποτα καθώς, και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν διαθέτουν τίποτα στην κατοχή τους.
  2. Καλησπέρα, σε άδεια του 1979 για διαμέρισμα πολυκατοικίας έχω μόνο το στέλεχος και βεβαίωση πολεοδομίας ότι δεν βρέθηκε σχετικός ο φάκελος. Στο στέλεχος υπάρχει θεώρηση με υπογραφή προϊσταμένου άνευ αυτοψίας. Ωστόσο στον έλεγχο φέροντος οργανισμού και στον τελικό έλεγχο είναι κενό. Επίσης διαθέτω κάτοψη σύστασης προ 83 το οποίο έχει γίνει από την εταιρία που την κατασκεύασε. Η κάτοψη σύστασης συμφωνεί με την πραγματική κατάσταση ωστόσο δεν μπορώ να την λάβω υπόψη για έλεγχο νομιμότητας. Θα το αντιμετωπίζατε ως εξολοκλήρου αυθαίρετο κατ2 όπως ορίζεται Α99 παρ. στ (ββ); Να σημειώσω ότι μετά από έρευνα δεν εντοπίστηκε τίποτα καθώς, και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δεν διαθέτουν τίποτα στην κατοχή τους.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα την βοήθεια σας. Συγγενικό πρόσωπο θέλει να κάνει αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε στάβλο. Το κτίσμα βρίσκεται σε γήπεδο εκτός σχεδίου, έκτασης 9στρ. και χρονολογίας προ του 55. Επίσης θέλει να γίνει προσθήκη χώρου με μεταλλική κατασκευή. Θα ήθελα να ρωτήσω για την αλλαγή χρήσης θα χρειαστεί άδεια η εεμκ; Και αναφορικά με την μεταλλική κατασκευή ποια είναι η διαδικασία που μπορώ να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.