Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Maria Kanaki II

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Maria Kanaki II

  1. Καλησπέρα σας. Εγώ μόλις υπέβαλα μία στο e-adeies (για εξωτερικούς χρωματισμούς χωρίς ικριώματα) . Το σύστημα, μετά από την υποβολή, παράγει μόνο ένα αρχείο που γράφει "Adeia Aitisi", το οποίο γράφει μόνο όσα στοιχεία καταχώρησα εγώ. Στην ουσία δηλαδή δεν παράγεται κανένα έντυπο που να γράφει ότι μπορεί να το έχει στο αρχείο της η ιδιοκτήτρια ως έγκριση. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω; Γιατί και το άρθρο 30 δεν γράφει κάτι επιπλέον. Βέβαια η τεχνική έκθεση έχει ηλεκτρονικό κλειδί.
  2. Συνάδελφοι γεια σας. Θέλω να σας ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία στη ΔΟΥ για να πάρω απαλλαγή από ΦΕΜ και τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Πρόκειται για έγκριση εργασιών που θα βγάλω σε ακίνητο της μητέρας μου. Μου είπαν για το έντυπο Δ1 της ΔΟΥ, ισχύει ακόμα;
  3. Καλησπέρα σας. Γνωρίζεται εάν προβλέπεται να λάβει επίδομα Covid ένας αυτοαπασχολύμενος μηχανικοός, εάν νοσήσει από κορονοιό; Διότι για τους μισθωτούς προβλέπεται.
  4. Μπορείς να βγάλεις όμως όσες βεβαιώσεις θέλεις. Άρα και για όσους νομούς θέλεις.
  5. Άρα αυτό σημαίνει ότι εάν Λήξει η τελευταία παράταση του Φεβρουαρίου για τις υπαγωγές του Ν.4178/13 που χρειάζονται στατική μελέτη, μπορούμε να την υποβάλλουμε λίγο αργότερα που θα κάνουμε ηλεκτρονική ταυτότητα για τα ίδιο κτίριο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.