Μετάβαση στο περιεχόμενο

karoloskoun

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πρόκειται για οικοδομή με 2 ιδιοκτήτες. Η συναίνεση του άλλου ιδιοκτήτη υπάρχει (προφορικά προς το παρόν). Υπόλοιπο δόμησης δεν υπάρχει, αλλά θα γίνει χρήση του "1/2 του υποκείμενου ορόφου" + κάποια τετραγωνικά από το κλιμακοστάσιο (όπως μου είχε πει παλιότερα μηχανικός). Υπάρχει περιθώριο έως το ανώτερο επιτρεπόμενο ύψος της οικοδομής. Εννοείται πως θα απευθυνθώ σε μηχανικό για διερεύνηση και για έκδοση άδειας. Απλά ρωτάω για το σημείο έδρασης της στέγης και για το (εσωτερικό) ύψος της σοφίτας, καθώς διαπίστωσα τυχαία ότι με τον νέο ορισμό της σοφίτας στον νέο νόμο, υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία ως προς το επιτρεπόμενο ύψος της σοφίτας. Όταν παλιότερα είχα απευθυνθεί σε μηχανικό για να μου σχεδιάσει τη σοφίτα, τελικά δεν προχώρησα στην κατασκευή επειδή υπήρχε ο περιορισμός "η σοφίτα πρέπει να είναι εντός του ύψους της στέγης" και ως συνέπεια ο ωφέλιμος χώρος δεν ήταν αυτός που αρχικά φανταζόμουν.
  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Μετά τις αλλαγές που έχει φέρει ο 4579/20, σκέφτομαι την κατασκευή σοφίτας στο διαμέρισμά μου και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Ποιο το επιτρεπόμενο ύψος των πλαϊνών τοίχων της σοφίτας (σημείο έδρασης της στέγης); Ποιο το επιτρεπόμενο ύψος της σοφίτας; Επιτρέπεται η πρόσβαση με πόρτα σε δώμα και μπαλκόνια;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.