Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Dimitris X

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Dimitris X's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν έχεις το Manual στα ελληνικά θα το ήθελα και αν γνωρίζεις που είναι η εταιρία για να απευθυνθώ. Έτσι όπως είναι σεταρισμένο εμένα ποια από τις δύο τιμές χρησιμοποιώ για να βγάλω την κατανάλωση από την αρχή και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο? Αυτή που το βελάκι είναι μόνο στις Kwh ή αυτή που το βελάκι είναι στις kwh και στο 31? Καμία από τις δύο τιμές δεν μηδενίζει στις 31/12.
  2. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με τις ενδείξεις που εμφανίζει ο θερμιδομετρητή της Siemens WFM407 ? Στην κυλιόμενη ροή των ενδείξεων της οθόνης, αρχικά με τα βελάκια να δείχνουν στις kWh και το 31 εμφανίζει ένα νούμερο , στο επόμενο νούμερο το βελάκι δείχνει μόνο στις kWh, μετά περνάει μια οθόνη με μηδενικά και τέλος μια οθόνη με μια ημερομηνία που είναι σταθερή για όλο το έτος πχ 31/12/2021. Ποιο από τα δύο νούμερο υπολογίζει τις θερμίδες? Το άλλο νούμερο τι δείχνει? Θα μπορούσε να πάρει και άλλες ενδείξεις μετά από προγραμματισμό οι οποίες δεν έχουν περαστεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.