Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

emkal

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

emkal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. gamvro σε ευχαριστώ πολύ για τη συνδρομή και τη σαφήνεια σου. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο διότι τα ξαδέλφια μου πιέζουν εκβιαστικά για την παραχώρηση σε αυτούς χώρο κοινοχρήστων στην ταράτσα για αποκλειστική χρήση παρόλο που το άλλο διαμέρισμα του ισογείου τελεί υπό το ίδιο καθεστώς τακτοποίησης. Θα ζητήσω και εδώ το σχόλιο σου ή όποιου άλλου μπορεί να βοηθήσει.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα στην ομάδα του michanicos.gr. Πρόσφατα ξεκίνησα την ανακαίνιση ιδιόκτητου ισόγειου διαμερίσματος για το οποίο η αίτηση για το "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" πήρε αριθμό πρωτοκόλλου. Προχώρησα καθ' υπόδειξη της μηχανικού μου σε τακτοποίηση των αυθαιρεσιών του διαμερίσματος και ειδικότερα στην απομείωση του κατά 4,5 περίπου τ.μ. (βλ. αρχείο katopsi-A01). Είναι υποχρεωτική η συναίνεση των υπόλοιπων συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας για την διεκπεραίωση της διαδικασίας; Αν ναι και σε συνάρτηση με τις παρεμβάσεις του προγράμματος πως μου προτείνετε να κινηθώ; επισυνάπτεται επίσης η κάτοψη του ισογείου. Η δεύτερη οικοδομική άδεια εκδόθηκε το έτος 1971 για την επέκταση της τότε διώροφης οικίας σε τετραώροφη. katopsi-A01.pdf emkal-katopsi-745.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.