Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

The_Inspector

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

The_Inspector's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή έβγαλα άκρη,γράφω για όποιον θέλει πληροφορίες. Οι ΚΑΔ 71.12 , κολλάνε στο ΤΕΕ και χρειάζεται να γίνει έναρξη στην αρμοδια Περιφερειακή Υπηρεσία του πρώην ΟΑΕΕ (οδος Κωλέττη για Θεσσαλονικη), ωστε κάποιος να συνεχίσει. Υπάρχει η δυνατότητα άλλης επιλογής ΚΑΔ ώστε να παρακαμφθεί το εμπόδιο του ΤΕΕ.
  2. ...Γι'αυτο λεω Κ.Μακεδονιας...γνωριζω την διοικητικη κατανομη της χωρας...άλλο λέω... Το υποκαταστημα του ΕΦΚΑ στην περιφερεια μου? Θα πρέπει να κάνουμε κατι εκεί?
  3. Συμφωνοι,φαντάζομαι ότι δεν έχει σχέση. Ποια είναι αυτη η περιφερειακη υπηρεσια που αναφέρεται? Γενικά και αόριστα η περιφέρεια? Η περιφερεια Κ.Μακεδονιας του ΕΦΚΑ? Εχει σχέση με το ΙΚΑ που ήμουνα και θέλουν κάποιο χαρτί απο εκεί?
  4. Ας το πούμε μηχανικός τεχνολογικής εκπαίδευσης,αποσύρεται το "υπό"... Ενας συνάδελφος γράφτηκε στο Μητρωο του ΤΕΕ,γι'αυτο το έκανα. Το θέμα είναι οτι μου μπλοκάρει την διαδικασία με τον ΕΦΚΑ και την βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα που είναι απαραίτητη για την έναρξη στην εφορία όπως μου είπε ο έφορος. Μοιάζει λίγο με την κότα και το αβγό...
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν χρειάζεται να γραφτώ κάπου πέρα απο το νεοσυστατο Μητρωο Πτυχιούχων Μηχανικών για τους αποφοίτους ΤΕΙ του ΤΕΕ, δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει με τον ΕΦΚΑ και γιατί μου μπλοκάρει την διαδικασία. Ποια περιφέρεια εννοείς,?
  6. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Για την έναρξη της ατομικής επιχείρησης στην εφορία,μου ζητήθηκε και η βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ΕΦΚΑ,δηλαδή Βεβαίωση Υποβολής Απογραφικής Δήλωσης Μη Μισθωτών. Για τους κωδικούς ΚΑΔ που επιλέγω(υποκατηγορίες του 71.12) , μου ζητάει κάποια στιγμή να δηλώσω αν είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε. Η εγγραφή μου στο νεοσύστατο Μητρώο Πτυχιούχων Μηχανικών βρίσκεται σε εξέλιξη. Πατώντας ΝΑΙ,ότι είμαι δηλαδή μέλος του ΤΕΕ, στο τέλος μου ζηταει υποχρεωτικά κλάση ασφάλισης για επικουρικό και εφάπαξ,κάτι που δεν περίμενα και ούτε επιθυμώ. Πατώντας ΟΧΙ, μου λέει οτι για την έναρξη της δραστηριότητας σας θα πρέπει να απευθυνθειτε στην Αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία στην οποία υπάγεστε. Ποιά υπηρεσία εννοεί? Πως προχωράω από εδώ και πέρα? Υ.Γ. Ως τώρα εργαζόμουν ως μισθωτός Ι.Κ.Α.,απλά στην νέα μου δουλειά με θέλουν με παροχή υπηρεσιών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.