Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jimmyss

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jimmyss

  1. Καλησπερα παιδια, μου εδωσε προσφορα ο μαστορας 6800 ευρω για αρμολογηση του τοιχου. Στη τιμη συμπεριλαμβανονται και τα υλικα. Μηπως ειναι καπως τσιμπημενη η τιμη?
  2. σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση, θα δω το βιντεο. ισως να ειναι καπως κουτο αυτο που θα ρωτησω και εχει να κανει με το κοστος. σε περιπτωση αρμολογησης και οχι σοφαντισματος η τιμη θα ειναι σιγουρα διπλασια? χονδρικά παντα
  3. Καλησπέρα σας. Έχω αποφασίσει να κάνω ανακατασκευή σε παλιό πέτρινο σπίτι για το οποίο εχω παρει αδεια ανακατασκευης επειδη ειναι προ του 1955. Θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες ειτε απο μηχανικους ειτε απο τεχνιτες εδω για την αρμολογηση της πετρας. Πηγα με εναν μαστορα να το δει και ηταν προβληματισμενος οταν του ειπα οτι θελω απεξω να φαινεται η πετρα και οτι δεν ηθελα να σοφαντιστει. Μου ειπε πως θα μου ερθει πιο ακριβα και πως βεβαια θα μου δωσει μια χονδρικη προσφορα τις επομενες μερες. το σπιτι ειναι 35τ.μ. με μεσο υψος στα 2.70 μετρα. Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα της τιμης αναμεσα σε σοφαντσιμα του τοιχου εξωτερικα και της αρμολογησης της παλιας πέτρας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.