Μετάβαση στο περιεχόμενο

theof92

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by theof92

  1. Κανείς αλάθητος. Εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε απόψεις και να μαθαίνουμε. θεωρείς δηλαδή ότι μπορεί να εγκριθεί σήμερα από Πολεοδομία, ΣΑ (χρειάζεται?), ΜΠΕ (χρειάζεται?) "τσιμεντόστρωση-ασφαλτόστρωση" σε όλη την επιφάνεια του ακαλύπτου (π.χ. 5 στρέμματα) γύρω από οικία σε εκτός σχεδίου γήπεδο ? Υπάρχει κάποια σχετική αναρτημένη πράξη στην διαύγεια ?
  2. Ο έλεγχος κάλυψης εκτός από ποσοτικός είναι και ποιοτικός. Στον υπολογισμό της επιτρεπόμενης κάλυψης του οικοπέδου δεν προσμετρώνται οι επιφάνειες των ορθών προβολών σε οριζόντιο επίπεδο xώρων και κατασκευών όπως ορίζονται στo άρθρo 17 με τις ελάχιστες διαστάσεις που προβλέπονται σε αυτό. Οι διαμορφώσεις και οι κατασκευές που επιτρέπονται από το άρθρο 17 στους ακάλυπτους χώρους του οικοπέδου ή γηπέδου αποτελούν σημειακές-τοπικές παρεμβάσεις στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου για τη λειτουργική εξυπηρέτηση του κτιρίου. Οι διαμορφώσεις είναι η εξαίρεση και ο κανόνας είναι ο ακάλυπτος χώρος. Η κατεύθυνση της νομοθεσίας είναι προς την ελάχιστη, αναγκαία, τοπική-σημειακή παρέμβαση.
  3. Σε εμποδίζει να το κάνεις αυτό ο έλεγχος κάλυψης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.