Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεοδοσια Ζαμανακου

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Θα παρακαλούσα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι μπορώ να πράξω για το παρακάτω πρόβλημα: Eιμαι ιδιοκτήτρια διαμερίσματος 2ου ορόφου και το διαμέρισμα του 3ου είναι κλειστό-ακατοίκητο. Λόγω χρόνιας παραμέλησης το μπαλκόνι του 3ου είναι γεμάτο νερά από βροχές , χιόνια κτλ...η ιδιοκτήτρια του επάνω ορόφου δεν ενδιαφέρεται καθόλου και ο σοφάς από το πάνω μπαλκόνι έπεσε στο δικό μου μπαλκόνι, ευτυχώς δεν ήταν κάποιος παρών...δεν απαντάν σε τηλέφωνα και mail, είναι άφαντοι. Τους ειδοποίησα μέσω γνωστών αλλά δεν είχαν καμία επαφή μαζί μου. Πήγα στην πολεοδομία μου είπαν θα κάνουν αυτοψία σε 3-4 μήνες..., ως τότε όμως? Ηδη το διαμέρισμα μου έχει πλυμμυρισει μια φορά...Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κινηθώ κάπως αλλιώς, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά? Ευχαριστώ.
  2. Οχι ειναι προφορικες, αλλα το αιτημα ειναι πρωτοκολλημενο...χωρις καμια απαντηση απο πλευρας τους
  3. Μετά από 2 χρόνια επανερχομαι να ρωτησω τα εξης, και ερωτω εσας στο forum γιατι η ΔΕΗ-ΔΕΔΥΕ δεν κανει τιποτα. Λοιπον, ρολοι της ΔΕΗ ( κοινοχρηστα) ρευματοδοτει διαμέρισμα 25 τ.μ. Μετα απο 8 χρονια ( δεν μενω στην πολυκατοικια και δεν ευρισκα ποτέ λογαρισμο) το καταλαβα και ενημερωσα τη ΔΕΗ. Δεν έκανε απολυτως τίποτα. Μετα απο 1 χρόνο έκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα αφου έφτασε στις 3.000 ευρώ. Εμπλέκομαι στο κοινόχρηστο ως κληρονόμος αλλα στην οικοδομη μενει μονο ένα ατομο σε διαμερισμα που ρευματοδοτείται απο το κοινόχρηστο . όμως αν και κόπηκε το ρέυμα στις 30-3-21 το ρολοι παραβιάζεται και εχει γράψει 5.000 Kw σε 4 μηνες. Πάω ξανα στη ΔΕΗ και μου απαντουν οτι δεν μπορουν να ξηλώσουν το ρολοι των κοινοχρήστων που γινεται η ρευματοκλοπη αλλά μπορουν να κάνουν " ασφαλή διακοπή" δηλαδή να κόψουν το ρευμα σε όλη την οικοδομη ακόμη και στα διαμερίσματα που δεν χρωστούν τίποτα αλλά δεν κατοικούνται. Να καταστρέψουν δηλ όλη την οικοδομη γιατι δεν θέλουν να πιάσουν την ρευματοκλοπη. Αν κάποιος γωρίζει πως πρέπει να κινηθώ παρακαλω πολυ πειτε μου. Μέχρι στιγμής απο το απλήρωτο κοινόχρηστο ρεύμα εχω χρεωθει ( ως κληρονόμος μεριδιου) γυρω στα 1500 ευρω. Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων. Σημειωτέον εχω ρωτησει δικηγόρο και δεν μου προτέινει κατι και εχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα σε καθε αρμόδιο.
  4. Ευχαριστω πολυ, εγω αφου πηγα 100 φορες στη ΔΕΗ , τωρα καταλαβα τι συμβαινει γιατι δεν εβρισκα ούτε καν το λογαριασμο αφου τον εσκιζε αυτη που εχει κανει καταληψη στο κοινο ,κληρονομητεο ακινητο...οτι θα εχω προβλημα το αντιλαμβανομαι αλλα οσο πιο πολυ τραβηξει ολο αυτο τοσο χειροτερα...
  5. Διαμέρισμα (20 τ.μ) που φαινεται στην οικοδομικη αδεια (1978) ως αποθήκη και στα συμβόλαια ως διαμέρισμα, έχει περάει σε 4 κληρονομους απο το 2012. Το διαμερισμα αυτο εχει τον ιδιο λογαριασμο Δ.Ε.Η με τα κοινόχρηστα της οικοδομής ( ηλεκτροδοτείται απο τον κοινόχρηστο λογαριασμο). Στο παραπάνω διαμέρισμα μένει ένας εκ των κληρονόμων ( χωρις την άδεια όλων των υπολοίπων). Ο κοινόχρηστος ήρθε 2.500 ευρώ όταν στην οικοδομή κατοικείται μονο αυτό το διαμέρισμα. Ειμαι μια εκ των κληρονομων , τι κάνω; Αυτή που μένει μέσα δε λογαριάζει τίποτα ( 8.000 KWh σε 5 μήνες), η Δ.Ε.Η δεν κόβει το ρεύμα και εγω θα κληθώ να πληρώσω το 1/4 του όποιου ποσού φτάσει το ρεύμα μεχρι να το κόψουν. Δεν βρίσκω άκρη πουθενά, ούτε δικηγόρους, ουτε Δ.Ε.Η ...Επίσης κλέινει και το ασανσερ και δεν μπορω να νοικιάσω ουτε τα δυο διαμερίσματα που έχω (100% δικά μου) στην ίδια οικοδομή. Ευχαριστω για το χρόνο σας και όποιος εχει καποια ιδέα ας βοηθήσει γιατί ασχολούμαι με αυτή την υπόθεση ένα χρόνο....Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.