Μετάβαση στο περιεχόμενο

arel1

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

arel1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα @georgios_m και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως για Αθήνα δεν έχω ακούσει ή δει κάτι ,παρόλα αυτά έχω ακούσει πως στην επαρχία υπάρχει ζήτηση και ενδεχομένως σε κάποιες πόλεις αυτή η ζήτηση είναι μεγάλη.Επομένως η ζήτηση στις επαρχίες σε συνάρτηση με όλο το κλίμα σχετικά με το περιβάλλον (ευαισθητοποίηση,νόμοι και κανονισμοί) με έκανε να αναρωτηθώ αν είναι καλή ιδέα η έναρξη ενός τέτοιου γραφείου
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η απορία που έχω είναι το αν αξίζει ένας διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος να ανοίξει ένα δικό του τεχνικό γραφείο στην Ελλάδα στις μέρες μας. Υπάρχει δουλεία στον κλάδο αυτό στα τεχνικά γραφεία; Υπάρχει ζήτηση στην συγκεκριμένο κλάδο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η απορία που έχω είναι το αν αξίζει ένας διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος να ανοίξει ένα δικό του τεχνικό γραφείο στην Ελλάδα στις μέρες μας. Υπάρχει δουλεία στον κλάδο αυτό στα τεχνικά γραφεία; Υπάρχει ζήτηση στην συγκεκριμένο κλάδο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.